[159] Mapy do InstantNav / RadioNav

Są w internecie nowsze mapy 2016-2017

Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

Potwierdzam, że mapy w dalszym ciągu są użyteczne i choć od ostatniej aktualizacji (2016/2017) w kraju powstały nowe drogi ekspresowe i obwodnice miast, można się nimi spokojnie posiłkować ;-) Dzięki, podly!

Witam,

mam problem,
po aktualizacji map nie łapie GPS, nie ma wartości wysokości w lewym dolnym rogu pod kompasem oraz 0 połączonych satelit,
proszę o pomoc, aktualizacja map ma coś z tym wspólnego czy to był przypadek i coś się "uszkodziło' samoistnie w pechowym zbiegu okoliczności wraz z aktualizacją map?\
Wartość wysokości m.n.p.m. oraz połączenie z satelitami było do tej pory ok ( ok 6-8 satelit połączonych)

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
witam, odgrzewam kotleta, czy ma ktoś dziłający link do pobrania mapek?

Odezwij się na PW udostepnie ci je

Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka

Mapa z 2017 do alfa giulietta

Ma ktos ta mape??

Potrzebuje mapy i key gena

Proszee i Pozdrawiam

Witam, też się dołączam. Ma ktoś działający link z mapami? Nigdzie nie idzie tego znaleźć, wszystkie zagraniczne fora kierują do posta kolegi podly. Może ktoś coś? :)

Witam, też się dołączam. Ma ktoś działający link z mapami? Nigdzie nie idzie tego znaleźć, wszystkie zagraniczne fora kierują do posta kolegi podly. Może ktoś coś? :)

Mapę z tego linku mam, ale niestety generator gdzieś się zapodział. Jak Ciebie ustawia mapa to w przyszły weekend mogę ją gdzieś wystawić do pobrania - poszukam też generatora, bo takie rzeczy to ja raczej przechowuje dopóki posiadam dane auto ;)

Mam wszystko jak chcesz. Odezwij sie na pw

Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka

Jak nikt się nie kwapi, żeby opublikować to ja to zrobię. Jest na moim chomiku, użytkownik dziobak79
Tam jest generator i mapa Europy. Nowszych map nie ma i prawdopodobnie już nie będzie.

Jak nikt się nie kwapi, żeby opublikować to ja to zrobię. Jest na moim chomiku, użytkownik dziobak79
Tam jest generator i mapa Europy. Nowszych map nie ma i prawdopodobnie już nie będzie.

Hej. A te wszystkie 4 zipy, to jest 1 mapa rozbita na 4 części, czy to są różne mapy, i czy instrukcja jej wgrania jest taka jak u Podłego w tym linku na początku wątku, czy robi się to jakoś inaczej? Sorry za pytanie, ale w tych sprawach jestem kompletnym laikiem.

To jest jedna mapa rozbita na 4 części. Program zip będzie potrzebował wszystkich 4 plików, żeby rozpakować. Instrukcja wgrania jest dokładnie taka jak w wątku.

To jest jedna mapa rozbita na 4 części. Program zip będzie potrzebował wszystkich 4 plików, żeby rozpakować. Instrukcja wgrania jest dokładnie taka jak w wątku.
Ok dzięki, będę próbował za kilka dni, tylko muszę kupić nową kartę SD, bo mam tylko tą oryginalną. Jakby coś nie grało mogę do Ciebie się odezwać?

Pytanie w sprawie hasła do tego linku z mega, bo nie widzę go tutaj nigdzie. Chyba, że ewentualnie ktoś miałby inną drogę, żeby mapy zdobyć? Próbowałem przez takiego portugalczyka na yt, ale nie udało się :\

Hej odświeżam temat, szukam skryptu na zmianę języka angielskiego na polski do 159 wersja 1.19.01, niestety wszystkie linki powygasały. Może ma ktoś to jeszcze gdzieś zbunkrowane na dysku i podlinkuje :)

Amortyzatory
Powrót