• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Presostat nr 51768288 - czy istnieje zamiennik?

Ontrax

Nowy
Auto
Alfa 159, 8V, 115 KM
Hej.
Będę w ciemno kupować i wymieniać presostat z nadzieją, że klimatyzacja odżyje.
Eper pokazuje mi, że mam u siebie OR 51768288. Orientuje się ktoś czy jest on zamienny z OR 51768498.
Jeśli ktoś przerobił temat i podzieli się doświadczeniem to będę bardzo wdzięczny.

Oferta autosklep24 to pierwsze co sprawdziłem... ale trochę drogo jak na wymianę w ciemno (profilaktycznie).
Zwłaszcza, że presostat 51768498 to 1/4 ceny 51768288. Wizualnie wyglądają tak samo.

Amortyzatory
Powrót