Witam. Kto z Was korzysta z cyfrowej zmieniarki? Jakie posiadacie, jaka jakość?Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Witam. Kto z Was korzysta z cyfrowej zmieniarki? Jakie posiadacie, jaka jakość?Z góry dziękuję za odpowiedzi.
N-Vox żadnych zastrzeżeń.
Płaciłem coś ponad 2 stówy. Chyba powinien obsłużyć radio z MP3 ,ale ręki nie dam sobie obciąć. Ja mam bez.
są wątki o cyfrowych zmieniarkach, wystarczy wygooglować. jeśli już to dziś lepiej brać taką z BT żeby zrobić streaming np ze Spotify, a w ogóle lepszym chyba rozwiązaniem jest kupno dedykowanego do 159/Brera radia chińczyka - te mocniejsze to koszt ok 1300zł, jest 4GB, Android 8.1, duży wyświetlacz, działają przyciski z kierownicy, ładuje się apki jakie się chce do Navi/muzyki, paruje telefon, można podłączyć dedykowany TPMS albo kamerki i nagrywać, obsługuje rozmowy itp itd.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Witam czy ktoś z was ma radio 2 din które może polecić które pasuje bez żadnych przeróbek będę wdzięczny za podanie dokładnej nazwy radia
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka