[159] Siłownik tylnej klapy w 159 sw

gibson

Nowy
Auto
AR 159 SW High Ti
czy ktoś wymieniał siłownik tylnej klapy bagażnika 159 sw i co polecacie i jakie koszty?

Ja zmieniłem na MAGNETI MARELLI. Koszt ok 48 zł sztuka. Klapa prawie sama otwiera się po otwarciu.
Marek

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Febi - w opakowaniu siedzą oryginaly.
MM nie mają hamulca, a i dość szybko się rozlatują.

Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka

Coś w tym jest bo pierwszy raz jak otwierałem klapa prawie wybiła mi zęby

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

a gdzie kupiłeś te Febi i za ile

- - - Updated - - -

gdzie kupione febi i za ile

Allegro.

kurcze w prawie dwa razy starszej 147 klapa otiera się sama i lżej niż w 159...strasznie słabe te siłowniki w SW

Do Brery dopiero co włożyłem siłowniki od EinParts i po lekkim uniesieniu dłonią, klapa podnosi się sama powoli.
Nie sztuka poszukać podobnych wymiarowo mocniejszych, ale jak nie będą miały hamulca, to się rozlecą w moment od uderzeń, no i może nie być tak łatwo zamknąć klapę

Też wymieniałem na początku tego roku na MM z allegro w swojej SW. Na początku prawie wybijały mi zęby, a teraz jakby osłabły znacząco. Chyba na wiosnę wymienię na te Febi co kolega piszę wyżej.

Właśnie mi sprzedający z Allegro napisał ze brak Febi w polskich hurtowniach i niestety ale misi anulować zamówienie. Ma ktoś namiary na sklep w którym są jeszcze dostępne?

[MENTION=26927]Gepard[/MENTION]@ ??

Próbowałeś w motostacja.pl?

Próbowałeś w motostacja.pl?

No właśnie od nich chciałem kupić. Ale ponoć mogą załatwić bezpośrednio Stabilusy więc czekam na info.

Właśnie mi sprzedający z Allegro napisał ze brak Febi w polskich hurtowniach i niestety ale misi anulować zamówienie. Ma ktoś namiary na sklep w którym są jeszcze dostępne?
Kurcze mi tez anulowali choć na stronie widniały:( .Napisz jak coś będziesz wiedział bo też jestem nimi zainteresowany.

Zaproponowali mi Stabilusy i zrabatowali do tej samej ceny co Febi. Paczka juz w drodze do mnie.

Ja płaciłem 79 za sztukę ale to była cena dla Febi i z racji tego że tydzień czekałem na realizację zamówienia dostałem Stabilusy w tej samej cenie.

Siłowniki wymienione. Klapa podnoście się znów tak jak powinna. Poniżej zdjęcie oryginału i nowego.

146.jpg

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót