Witam chciałbym wymienić fotele, kanapke oraz boczki w mojej 159 na skórzane, większość ofert na allegro jest z Anglików pytanie czym się to różni od klasycznej europejskiej wersji?
Witam chciałbym wymienić fotele, kanapke oraz boczki w mojej 159 na skórzane, większość ofert na allegro jest z Anglików pytanie czym się to różni od klasycznej europejskiej wersji?
Panel sterowania szyb elektrycznych jest większy przy kierowcy
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
Czyli boczki nie da rady zamontować? ale fotele są te same?
Fotele tak jak boczki, różnią się regulacją
Niby jaką?
Wszystkie fotele, jakie montowałem różniły się tylko czujnikiem obecności pasażera i to jedyna rzecz wymagająca przełożenia. Poza tym zarówno regulacja wysokości, jak i podparcie lędźwiowe są po obu stronach identyczne. Różnica jest też w modelach z regulacją elektryczną i pamięcią ale nie o tym mowa.
Boczki można przełożyć wycinając większy otwór na panel szyb z lewej oraz zaślepiając ten z prawej.
Tutaj kilka zdjęć z takiej operacji: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...titanio-3.html
No taką, że nie było mowy czy to elektryki czy nie.
Wycinanie i zaślepianie w boczkach, to już jest chamska druciarnia, sorry.
ale [MENTION=78156]Takumi[/MENTION] tylko napisał że boczki się różnią. Nie wiem po co mu tak odpowiadasz? Da się przerobić, ale to jednak dodatkowy problem. On napisał nie pasują i fajnie że Ty wrzucasz info o możliwości przerobienia, jest komplet informacji. Nie ma co tworzyć sztucznych konfliktów tam gdzie ich nie ma![]()
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ja nie pisałem nic odnośnie tego czy się da czy nie da dopasować boczki, tylko o tym że w niemiły sposób odpisałeś. Po co? Tym bardziej moderator. Teraz jaśniej się wyraziłem?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.