[159] Wahacz tylny lewy- Alfa Romeo 159 Sportwagon

Mixhal

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1,9 JTDM
Witam Wszystkich,

poszukuję dolnego lewego tylniego wahacza do mojej Alfy. Poszukiwałem już po różnych hurtowniach i dowiedziałem się, że tylko można wahacz kupić w ASO lub na używkach. Czy znacie kogoś sprawdzonego kto handluje takimi używanymi wahaczami i wysyła je kurierem? bardzo proszę o wszelkie informacje.
Pozdrawiam serdecznie.
Michał

Tylne są wieczne i jeszcze nikt mnie nie pytał o regenerację. Mogę pomóc nowym orginalnym

Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka

Mój był zjedzony na wylot. Miejscami jak tektura. Kupiłem używkę, bo cena nowego w ASO powala.

DziękujęWam. Mam nadzieję, że [MENTION=8231]CARENZO[/MENTION] pomoże.

A ja mam pytanie bo to w pobliżu tego wahacza.

Pękła mi sprężyna właśnie z lewej strony z tylu . Chce wymienić obie, tylko mam pytanie czy da radę bez większego problemu wyciągnąć ta kolumnę ze sprężyna bez rozkręcania większości zawiesznia? Czy dużo z tym roboty żeby wymienić te sprężyny?

Dodam że mam ściągacze do sprężyn, chodzi mi tylko czy wyjdzie kolumna bez rozkręcania zawieszenia żeby geometrii nie robić?

Odgrzeje temat

Czy tylny dolny wahacz może być z wersji 1.9 jtdm do 2.4 jtdm ? . Dziura jest prawie jak pięść i muszę jak najszybciej wymienić tylny dolny lewy

Czesc.
Mam pytanie , czy wahacz tylny z 3.2 jest taki sam jak do każdej innej wersji? Chodzi mi sama konstrukcję wahacza

Witam szukam wahaczy tył. Prawy lewy. Proszę o kontakt osobę która posiada na sprzedaż. P

Ma ktoś do sprzedania wahacze tył do alfy 1.9 jtdm w sedanie?

To może ogłosicie to w dziale CZĘŚCI - kupię części???

Amortyzatory
Powrót