Witam. Czy w waszych alfach słychać wentylator ? chodzi mi o takie buczenie jak w innych autach. Bo u mnie kręci się ale jest bardzo cichy i nigdy nawet w upały nie buczal.
Witam. Czy w waszych alfach słychać wentylator ? chodzi mi o takie buczenie jak w innych autach. Bo u mnie kręci się ale jest bardzo cichy i nigdy nawet w upały nie buczal.
W mojej 16V byl dosc cichy zawsze, pewnie wlaczal sie tylko na pierwszy bieg i przy duzym wentylatorze fajnie to sie sprawowalo, w TBI natomiast bylo glosno ale tam byly 2 wentylatory juz (ale juz pierwszy halasowal, a dwa jak dzialaly to bylo mnie slychac ze 100m).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Wiecie może przy jakim ciśnieniu powinien załączyć się 2 bieg wentylatora ? bo 1 bieg załącza się od razu po włączeniu klimy ale mam podejrzenie, że 2 bieg nie działa.
U mnie na 2 biegu wyje jak odrzutowiec
Zdaje się ze gdy temperatura się podnosi powyżej jakiegoś pułapu