[159] Styling lamp.

Przód masakra...
A te tylne skąd można dorwać i jaki $£€?

Jak chcę wygląd Audi to kupuję Audi.

Pomysł z soczewkami jest jak najbardziej na tak.. jak to musi świecić w nocy.. ;), ale kierunkowskazy bym pozostawił seryjne, tył, trochę nie dla mnie..

Moim zdaniem...typowa turecka tandeta...Lampy w 159 są jedyne w swoim rodzaju. Nie da się ich poprawić, a każde ulepszenie to droga donikąd. Stylistycznie to dzieło sztuki więc nie ma sensu tego psuć.

Moim zdaniem...typowa turecka tandeta...Lampy w 159 są jedyne w swoim rodzaju. Nie da się ich poprawić, a każde ulepszenie to droga donikąd. Stylistycznie to dzieło sztuki więc nie ma sensu tego psuć.
Taaa. No cóż ja ogólnie chcę podkreślić najlepsze cechy 159 dopasazajac Ją w elementy zwiększające między innymi bezpieczeństwo jak w przypadku tych lamp.

Co do przednich soczewki.... Może zna ktoś kogoś? Mi krzyknęli 400 za soczewkę...

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

Bardzo fajny zestaw na odpusty i dożynki wiejskie a także na wszekiego rodzaju złoty pod remizami strażackimi.

Bardzo fajny zestaw na odpusty i dożynki wiejskie a także na wszekiego rodzaju złoty pod remizami strażackimi.
Moim zdaniem to zależy od całokształtu konstrukcji i od tego konkretnego egzemplarza. Moja baza jest taka.
Nie widzę nic złego w tym że skoro robię auto grubo to wsadzę nowe lampy na najnowszej technologii.
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg

Tu nie chodzi o technologię (co jest niby najnowszego w dołożeniu ringów do starej lampy? Lepiej wymienić lampy na nowe skoro tak grubo planujesz iść, przynajmniej będziesz coś na drodze widział), a o kontrowersyjny wygląd.

Tu nie chodzi o technologię (co jest niby najnowszego w dołożeniu ringów do starej lampy? Lepiej wymienić lampy na nowe, przynajmniej będzie coś na drodze widać), a o kontrowersyjny wygląd.
Mówię o 6bixenon i full LED tył

Chcesz samodzielnie takie lampy na przód wykonać? Mam na myśli 6 biksenon plus ledowe ramki.

Nie umiem.

Sam koszt gratów jest ogromny. Może to bajer, ale zastanów się... Znacznie taniej wyjdzie Ci zregenerować swoje lampy (jeśli masz biksenon) i nawet te ringi wsadzić. Moim zdaniem biksenon w kierunkowskazach czy długich jest zbędny, a na pewno kosztowny (samopoziomowanie!).

Amortyzatory
Powrót