Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pasują idealnie, czy trzeba wycinać dekle zamykające lampe?
Piotraskyw, uzytkujesz te ledy? Masz jakieś zdjęcia porównawcze do żarówek halogenowych? Wiesz..technologia poszła do przodu więc może warto wymienić moje ledy na nowsze, lepsze.
Ja dzisiaj na próbę wsadziłem w koito Q5 h18 osrama.Nie, dalej ledom daleko do Xenonu, info wrzuciłem dla chcących wsadzić ledy. Sam użytkuję Koito Q5 + palniki D2S (może się w końcu zmobilizuję, kupię coś porządniejszego i wywalę te palniki po 15pln/sztuka)
I właśnie dla tej opcji "na ratunek" wziąłem wersje h7 .Oczywiście że nie są, H7 to w nich tylko "chłyt" marketingowy, a dla nas "ratunek" od zbyt dociekliwego policjanta.
Bez przesady, porządne żarniki D2S kupisz za znacznie mniejsze pieniądze:
Osram Original 66240 - komplet ok 250 zł
GE Xenstation - komplet ok 160 zł
I właśnie dla tej opcji "na ratunek" wziąłem wersje h7 .
Myślisz że te GE to już porządne? Coś jeszcze byś polecił z d2s w rozsądnej cenie typu GE czy osram xenarc
Niedawno zamontowałem LEDy. W trakcie pierwszej nocnej podróży bałem się, ze do domu nie wrócę! Miałem wrażenie, ze więcej światła daje podświetlenie tablicy rejestracyjnej. Efekt był taki, że założyłem niezawodne HiDy (Einparts). LEDów oczywiście nie mogłem reklamować bo musiałem sporo obciąć, żeby się pod dekiel zmieściły...