Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
  1. #1
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2013
    Auto
    alfa 159
    Postów
    4

    Domyślnie Błąd EGR P0401 - Bella nie odpala

    Ciao Amici,

    Macie pomysły gdzie szukacz przyczyny - Alficzka nie odpala, próbuje kręcić rozrusznikiem i silnik się zaczyna telepać ale nie startuje. Po odczytaniu kodów pali się P0401 - EGR zablokowany, i błędy wtryskiwaczy i sterownika jako usterki przemijające.

    Dziękuwa z góry za kreatywne pomysły


    › Więcej...: Błąd EGR P0401 - Bella nie odpala

  2. #2
    Użytkownik Świeżak Avatar majkelmu
    Dołączył
    04 2013
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    była alfa romeo 145 1,6 TS '00, jest Alfa Romeo 159 SW 2.0JTDm
    Postów
    199

    Domyślnie

    Jeśli masz błąd EGR to najlepiej tam zacząć szukać. Zapewne zablokował się w pozycji otwartej. Najlepiej go zaślepić dla testów

    Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Podobne wątki

  1. [MiTo] Check Engine i błąd P0401
    Utworzone przez cross099 w dziale MiTo/Giulietta
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 23-12-2019, 14:43
  2. Przepływomierz a błąd P0401
    Utworzone przez lolek0 w dziale 147
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 04-04-2017, 05:48
  3. [159] Błąd p0401 i p2294 a zaślepiony egr
    Utworzone przez juro8191 w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 10-02-2017, 10:36
  4. Zaślepiony EGR i błąd P0401 i wyświetlanie na desce
    Utworzone przez amdi92 w dziale 147
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 18-07-2015, 06:44
  5. Błąd P0401 - czyszczenie EGR czy wymiana ?
    Utworzone przez teamdox w dziale 147
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 26-02-2015, 18:10

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory