Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
A więc tak z tego co widziałem . W 2.4 ma 58 zębów i 2 miejsca bez. Gdy ten wpust jest na czujniku walka w tym samym czasie na czujnik walka rozrzadu jest też ustawiony na bolcu metalowy.wiec teoretycznie się zgadza . Powinien. Lecz jednak mam coś skopane bo przy próbie palenia . Wyrzuca mi blad czujnika walu i nieodpala. Nie wiem czy to jest powiązane ale w mesie niepokazuje mi żadnych dawek na wtryskach. Czujnik nowe. Rozrzad dzisiaj ustawiłem jeszcze raz . Przedstawiłem o ząb. Raz do przodu . Raz do tyłu. Będę wdzięczny za kazda mysl
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.