• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Odstająca wykładzina kierowcy

Damian90

Nowy
Auto
Alfa 159 1.9 Jtdm
Hejo,
mam problem z odstającą wykładziną kierowcy, tak jak na zdjęciu. Wykładzina nie trzyma się tego plastiku przy nodze i zwykłe wciśnięcie daje efekt tylko na chwilę.
Czy ktoś miał coś podobnego? Od czego to może być?
I czy ma ktoś na to jakieś dobre rozwiązanie?

Zanim się wezmę za zdejmowanie plastików wolę podpytać was. Połamać coś zawsze zdążę :)

Załączniki

• IMG_20210715_190240.jpg
    IMG_20210715_190240.jpg
    102.1 KB · Wyświetleń: 31
Mam to samo. Chyba wynika to z ugniecienian sie tej pianki pod wykładziną

Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka

Wygląda to jak skutek jakiegoś zalania auta. Ale reszta wykładzin jest ok, może to ta pianka.
Może jest ktoś kto z tym walczy? Piękne auto, zaczynam się wstydzić takiej fuszerki :rolleyes:

Wygląda to jak skutek jakiegoś zalania auta. Ale reszta wykładzin jest ok, może to ta pianka.
Może jest ktoś kto z tym walczy? Piękne auto, zaczynam się wstydzić takiej fuszerki :rolleyes:
Z biegiem czasu w większości wozów tak to wygląda. Możesz zdjąć wykładzinę i coś pod nią podłożyć. Ja mam czarne wnętrze więc podkleiłem to filcem żeby nie odstawało i na pierwszy rzut oka nic nie widać

Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót