Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Da się, mialem to samo, ustawiałem w menu przy manetce z lewej strony, widzisz to na małym wyświetlaczu z kilometrami, niestety nie pamiętam jak to zrobiłem, ale pokombinujesz i ustawisz, powodzenia [emoji6]
Da się, być moze mam polifta więc może tak to jest rozwiązane.Manetką tego na pewno nie da się zmienić. jeśli masz Blue&Me. Sam już próbowałem znaleźć na to sposób, ale nie ma na to rady z wyjątkiem jednej - wyjmij pendrive. Wtedy po włączeniu zapłonu radio nie włączy się automatycznie tylko uruchamiasz je "normalnie" poprzez naciśniecie regulatora głośności.
No nie robię tego codziennie, więc dokładnie nie pamiętam ale cos mi świta, że najpierw wcisnąłem przycisk na kierownicy od strowania połączeniem telefonicznym tym z lewej strony, na tym malym ekraniku między zegarami pojawiło się menu, zacząłem grzebać i jakoś to wyłączylem, postaram się to jutro jeszcze sprawdzić...Super porada... Możesz powiedzieć konkretnie jak to ustawić, bo ja nie umiem, a chciałbym.
No nie robię tego codziennie, więc dokładnie nie pamiętam ale cos mi świta, że najpierw wcisnąłem przycisk na kierownicy od strowania połączeniem telefonicznym tym z lewej strony, na tym malym ekraniku między zegarami pojawiło się menu, zacząłem grzebać i jakoś to wyłączylem, postaram się to jutro jeszcze sprawdzić...
No i da się czy nie da się? Ktoś odpowiedzial zrzutem z instrukcji, to gdzie i kiedy mam się zgłosić po wygrana?No i co? Sprawdziłeś? Jestem bardzo ciekaw tego o czym piszesz... Nadal jestem zdania, że żadną manetką nie da się tego zmienić. Stawiam 4 paka jeśli jest inaczej.
Stawiam 4 paka jeśli jest inaczej.