• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Auto odpala zawsze na muzyce z pendrive

Szyxx

Nowy
Auto
159 1.9jtdm 16v
Siema, czy da sie jakos zmienic w radiu zeby przy odpalaniu samochodu nie grala muzyka z pendrive a zwyczajnie z radia?

Da się, mialem to samo, ustawiałem w menu przy manetce z lewej strony, widzisz to na małym wyświetlaczu z kilometrami, niestety nie pamiętam jak to zrobiłem, ale pokombinujesz i ustawisz, powodzenia [emoji6]

Manetką tego na pewno nie da się zmienić. jeśli masz Blue&Me. Sam już próbowałem znaleźć na to sposób, ale nie ma na to rady z wyjątkiem jednej - wyjmij pendrive. Wtedy po włączeniu zapłonu radio nie włączy się automatycznie tylko uruchamiasz je "normalnie" poprzez naciśniecie regulatora głośności.

Da się, mialem to samo, ustawiałem w menu przy manetce z lewej strony, widzisz to na małym wyświetlaczu z kilometrami, niestety nie pamiętam jak to zrobiłem, ale pokombinujesz i ustawisz, powodzenia [emoji6]

Super porada... Możesz powiedzieć konkretnie jak to ustawić, bo ja nie umiem, a chciałbym.

Manetką tego na pewno nie da się zmienić. jeśli masz Blue&Me. Sam już próbowałem znaleźć na to sposób, ale nie ma na to rady z wyjątkiem jednej - wyjmij pendrive. Wtedy po włączeniu zapłonu radio nie włączy się automatycznie tylko uruchamiasz je "normalnie" poprzez naciśniecie regulatora głośności.
Da się, być moze mam polifta więc może tak to jest rozwiązane.

Super porada... Możesz powiedzieć konkretnie jak to ustawić, bo ja nie umiem, a chciałbym.
No nie robię tego codziennie, więc dokładnie nie pamiętam ale cos mi świta, że najpierw wcisnąłem przycisk na kierownicy od strowania połączeniem telefonicznym tym z lewej strony, na tym malym ekraniku między zegarami pojawiło się menu, zacząłem grzebać i jakoś to wyłączylem, postaram się to jutro jeszcze sprawdzić...

Jeśli masz system Blu&Me to w schowku pasażera masz gniazdo USB

Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka

No nie robię tego codziennie, więc dokładnie nie pamiętam ale cos mi świta, że najpierw wcisnąłem przycisk na kierownicy od strowania połączeniem telefonicznym tym z lewej strony, na tym malym ekraniku między zegarami pojawiło się menu, zacząłem grzebać i jakoś to wyłączylem, postaram się to jutro jeszcze sprawdzić...

No i co? Sprawdziłeś? Jestem bardzo ciekaw tego o czym piszesz... Nadal jestem zdania, że żadną manetką nie da się tego zmienić. Stawiam 4 paka jeśli jest inaczej.

No i co? Sprawdziłeś? Jestem bardzo ciekaw tego o czym piszesz... Nadal jestem zdania, że żadną manetką nie da się tego zmienić. Stawiam 4 paka jeśli jest inaczej.
No i da się czy nie da się? Ktoś odpowiedzial zrzutem z instrukcji, to gdzie i kiedy mam się zgłosić po wygrana?

Amortyzatory
Powrót