[159] Wymiana radia na navi w celu uzyskania komputera pokładowego.

Pawelkiem

Nowy
Auto
159 sportwagon 1.9 jtdm 8v
Witam. Mam 159 w bieda wersji bez komputera pokladowego z korbotronikiem z tylu i zwykłym radiem. I moje pytanie brzmi czy jak wstawie ori radio z navi to czy wogole będzie działać? A jezeli tak to czy uzyskam taka rzeecz na której najbardziej mi zależy czyli średnie spalanie. (Szukałem info na ten temat na forum nic nie znalazłem być może jestem słaby w szukaniu z góry przepraszam. Wiem ze trzeba zmienic caly dekor)

Takie liczniki to mega rzadkość, więc na forum może nic nie być. Na Twoim miejscu poszedłbym w wymianę licznika i przełącznika zespolonego (manetek) + osiowanie proxy. Pytanie, czy będziesz miał wiązki wszystkie - trzeba by wyjąć licznik i zobaczyć czy masz 2 kostki, mogą być gdzieś schowane. Manetki też do wymiany, bo pewnie nie ma przycisku do wejścia do menu nawet. Patrząc po cenach używek to powinieneś za komplet zmieścić się w 100 zł. Najlepiej trafić licznik z mniejszym przebiegiem, w MESie można łatwo zwiększyć przebieg (ale tylko w górę). Wtedy nie było by problemów z przeglądem.
Navi może być dużo trudniej przełożyć +pewnie nie będzie działać.

Amortyzatory
Powrót