• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Oświetlenie bagażnika oraz w klapie SW

Aaronier0O

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 8v 120KM
Nie świeci mi oświetlenie w bagażniku oraz w klapie (Żarówki są ok) który bezpiecznik odpowiada za to oświetlenie? Chcę sprawdzić możliwą najprostszą przyczynę najpierw.

Sprawdź zamek w klapie. Spróbuj po otwarciu klapy śrubokrętem przesunąć ten bolec w zamku w lewo. Powinno pomóc.

Bezpiecznik F39 jest ok. Co do bolca to po otwarciu klapy w zamku z prawej strony był bolec, przesunąłem go do lewej lecz bez efektu.

W takim razie prawdopodobnie wiązka?

Jest już taki temat, proszę poszukać a rozwiązań jest kilka.

Stawiam na mikrostyk w zamku klapy...

Amortyzatory
Powrót