[159] Gdzie sprawdzacie VIN pojazdu

Jakubcio

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159
Witam mam pytanie czy ktoś jest w stanie sprawdzić po numerze Vin ZAR93900007020897 czy ta konkretna alfa miała cofany licznik jak tak to o ile +/- i czy nie była po poważnych wypadkach carveltical SB nie poradził i mi nic nie wyszukał odnośnie tego a szkoda mi kasy żeby sprawdzać na innych stronach z góry dziękuję serdecznie za pomoc

Może nic nie ma? Ja proponuję skorzystać z taniego w miarę autoraportu. 56 zł i dostałem wszystkie szkody z zagranicy. Autodna musiałbym zapłacić 120 ale raport chyba byłby bardziej dokładny, wraz ze zdjęciami.
E: autodna za darmo pokaże jakie dane będą w raporcie.

Ostatnia edycja:
Autodna musiałbym zapłacić 120 ale raport chyba byłby bardziej dokładny, wraz ze zdjęciami.
[MENTION=89832]Jakubcio[/MENTION], jeżeli auto z zagranicy i chcesz mieć większą pewność, to też radzę autodna.pl. Widzę, że na podany przez Ciebie VIN raport można dostać za 80,90zł.

ZAR93900007020897.jpg

- - - Updated - - -

szkoda mi kasy żeby sprawdzać na innych stronach

A jeśli szkoda kasy, to chociaż sprawdź sobie na https://historiapojazdu.gov.pl/ . Tylko będziesz musiał też znać tablicę rejestracyjną i datę pierwszej rejestracji. Jeśli nie był nigdy zarejestrowany w Polsce to mimo, że nic nie znajdzie w polskiej bazie, to korzystając z profilu zaufanego, dostaniesz ogólne informacje, takie jak to czy czy był uszkodzony, czy była rozbieżność drogomierza, czy był taksówką itd. Myślę, że nadal przydatne :D

Wtedy przy wyniku musisz kliknąć w ten niebieski komunikat, co zaznaczyłem na czerwono i wtedy korzystasz z profilu zaufanego. A poniżej przykładowy wynik.

ZAR93900007020897-2.png

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót