Wie ktoś jak odpalić telefon poprzez USB w schowku? Chodzi mi zeby dalo się odtwarzać muzykę z telefonu przez radio. Po podłączeniu jest tylko ładowanie.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Wie ktoś jak odpalić telefon poprzez USB w schowku? Chodzi mi zeby dalo się odtwarzać muzykę z telefonu przez radio. Po podłączeniu jest tylko ładowanie.
Niestety nie da się. Jeśli masz B&M to możesz to wykorzystywać jedynie w rozmowach. Media nie pójdą na BT. Jest na forum cały temat o radiach w 159 i jeśli masz ostatnie z navi to jest to najgorsza opcja która nadaje się tylko do wymiany bo nie da się do niej założyć żadnej przejściówki, chyba że się mylę to niech mnie ktoś poprawi
![]()
![]()
No właśnie mam to że zdjęcia. Masakra zvtym radiem jakas. Nic się nie da z tym zrobić. Chciałem androida wsadzić ale za dużo roboty z tym bo mam bose.
Można spróbować z przewodowym modulatorem FM. Powinno działać.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
W sumie nie próbowałem, ale telefony z androidem po podpieciu można połączyć jako pamięć masowa, wtedy nie powinno zobaczyć muzyki na tel?
Chyba że chodzi Ci o odtwarzanie np youtube.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
Chodzi mi o to żeby po podpieciu telefonu kablem USB działało jak pendrive
Po ustawieniu w tel jako pamięć masowa powinno śmiga a nie śmiga właśnie i to jest poje. Widziałem na yt jak gosciu podłączył tak ajfona podpiął kabel do tel odpiął aku podpiął aku i działało. A nie chce robić takich akcji z odpinaniem aku
Podpięcie telefonu jako pamięć masowa nie zadziała w 90%. Dlatego ponieważ Blue&Me wymaga prostego pendriva najlepiej z USB2.0, formatem FAT lub FAT32 (nie pamiętam dokładnie) i nieskomplikowanej struktury folderów. Podpinając telefon jako pamięć masowa prawie każdy z w/w elementów się komplikuje. Łatwiej zakupić transmiter FM z bluetooth lub USB, co aktualnie sam zamierzam zrobić. Posiadam radio z blue&me, bez navi i bez aux (podwójne wciśnięcie CD powinno wyświetlić AUX, u mnie tego nie ma).
No jak mam z navi wlasnie