Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nawet jeśli był zielony płyn, to nie ma żadnych przeciwwskazań do zmiany na czerwony (tak ogólnie pisząc).
Kiedyś wlałem Shell S4, jednak wspomaganie nie chodziło tak gładko jakbym oczekiwał, więc wymieniłem na Mobil.
Po zakupie mojej 159 płyn pienił się i w zbiorniczku był ogólnie, że tak powiem syf straszliwy, a maglownica kwiękała.
Nie piszę na podstawie teorii, jak ty.
Piszę na podstawie praktyki.
Ponieważ dużo robię samodzielnie i nie powielam "mądrości" Jak te powyższe.
Normalnie mogę każdemu wyjaśnić bardziej szczegółowo.
Kol. yaniqu jak tego typu dyskusje jak post powyżej, to proponuję na priv.
Szkoda zaśmiecać forum i bić pianę o coś, co nic nie wnosi.
Co do tutelli, to nie twierdzę, że nie, ale ATF 320 miałem też w innych autach i sprawdził mi się doskonale
Nie rób fermentu na forum, bo to nie klub dyskusyjny o d...Maryni. .
To nie jest zawodnik do merytorycznej dyskusji. Nie dodałem go do ignorowanych tylko i wyłącznie z racji mojej funkcji tutaj, abym miał wgląd do publikowanych treści.Kol. yaniqu jak tego typu dyskusje jak post powyżej, to proponuję na priv. Szkoda zaśmiecać forum i bić pianę o coś, co nic nie wnosi.
Serdecznie proszę.
Co do tutelli, to nie twierdzę, że nie, ale ATF 320 miałem też w innych autach i sprawdził mi się doskonale, i dlatego piszę, co piszę. Na podstawie praktyki. Tak, zbiorniczek był z tych felernych.
Nie rób fermentu na forum, bo to nie klub dyskusyjny o d...Maryni. .
Jedynie do tego się odniosę, aby żaden z Forumowiczów nie miał wątpliwości - płyny tzw. zielony i czerwony nie są ze sobą mieszalne i nigdy tak nie napisałem.koledze magilowi, który twierdzi, że płyny o różnych parametrach są mieszalne
Jedynie do tego się odniosę, aby żaden z Forumowiczów nie miał wątpliwości - płyny tzw. zielony i czerwony nie są ze sobą mieszalne i nigdy tak nie napisałem.
Gdzie niby miałem coś wyjaśniać? Przecież jasno napisałem. Sprostowałem jedynie twoje pomówienie.Cieszę się, że to wyjaśniłeś i za to dziękuję, żałując, że nie zrobiłeś tego we wcześniejszym wpisie.