• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Instantnav zestaw głośnomówiący

• Autor wątku Autor wątku Elek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Elek

Użytkownik
Auto
159 1.9JTDm 16v SW 2006/ 159 2.0 JTDm 2010/ Giulietta 1.4 120 KM 2014
Cześć,
Czy jest tu może ktoś z Poznania czy okolic, co ogarnia zestaw glosnomowiacy do instantnav? Oczywiście odpłatnie :) Chodzi o to, że telefon na głośniku działa cicho, czasem rozmowa się przycina, czasem słychać piski, szmery, czasem nic nie słychać. Nie ogarniam takich tematów a aktualizacji nie chce się podjąć nawet ASO. Może polecicie kogoś kto się tym zajmie? Już w ogóle by było super, jakby ktoś potrafił zrobić w tym radiu aux :) Zależy mi aby zostało radio w oryginale. Alfa 159 2.0 jtdm 2010r. Z góry dzięki, pozdrawiam

skąd dokładnie jestes? generalnie ten zestaw nie jest zbyt szczęśliwy i kiepsko sie dogaduje z nowymi telefonami i trzeba troche pogrzebać.

Jestem z Poznania. Mogę dojechać gdzieś, jeśli będzie trzeba :)

Może to kwestia mikrofonu i wystarczy wymienić. Jest zamontowany w panelu w podsufitce.

Może to kwestia mikrofonu i wystarczy wymienić. Jest zamontowany w panelu w podsufitce.

Nie jest to kwestia mikrofonu. Z iphonem po jego aktualizacji miałem ten sam problem, problem jest w obsłudze wersji AVRCP. Na androidzie musiałem przełączyć tel na tryb AVRCP 1.3 i zrezygnować z synchronizacji książki adresowej, dopiero wtedy zaczeło działać normalnie. Czasem pomaga restart systemu przez alfaobd

Amortyzatory
Powrót