Witajcie,
Mam taki problem ze swoją Brerą - kupiłem ją rok temu i już wtedy właściciel ostrzegał, że miał problemy z przełącznikiem szyb kierowcy - i ten prędzej czy później będzie do wymiany. Był już lutowany i ledwo się trzymał. Pojeździłem tak jeszcze kilka miesięcy i w grudniu się posypał całkiem. Od tego czasu nie potrafię znaleźć tej części do Brery i podejrzewam, że szybko jej nie znajdę. Gdzieś na stronach zagranicznych widziałem chyba jeden taki panel oryginalny i kosztował prawie 2000 zł, więc no bez przesady. Zastanawiam się co teraz zrobić w tej sytuacji - czy macie jakikolwiek pomysł? Na chwilę obecną udało się tak polutować / pobawić, że działają sensory i szyby da się opuszczać, jednak panel jest "goły" - nie ma już przycisków i części plastiku, bo po prostu było to już nie do naprawienia. Z Mito z tego co się orientowałem, to te panele mimo że podobne, to jednak są inne i nie działają w Brerze? Ugrzązłem z tym i martwię się, że będę teraz tak musiał jeździć bez przycisków otwierania szyb cały czas, co wygląda nieestetycznie.
Chodzi o ten panel z obrazka.
![]()