[159] Wymiana radia w AR 159 1.75 TBi TI

Adek161987

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159; 1750 TBi; Sport Plus
Mam w Belli radio z fabryczną nawigacją i problem ze znalezieniem odpowiedniego zamiennika.
Zależy mi, żeby zachować sterowanie z kierownicy.
Wszystkie sprzęty jakie znajduje w sieci mają dopisek "nie pasuje do auta z fabryczną nawigacją".
Ktoś wymieniał swoje radio i może pomóc?

Każda nawi z androidem ma możliwość sterowania z kierownicy.
Trzeba tylko wiedzieć jak to podłączyć.

Chodziło to że razie z navi są większe wymiarami niż te bez. Jest 2 wyjścia albo dokupienie ramki radia albo zmiana konsoli środkowej na taką do radia bez navi. Ja też chciałem zmienić na coś innego ale mam bose i jest trochę zabawy z tym

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Gdzieś na forum był wątek w którym po odpięciu jakiegoś kabelka pojawiał się EQ. Ale było to opisane na przykładzie kostki ISO. Szkoda ze nikt nie napisal jak to się ma do kostki Quadlock.

a tak swoja drogą, jest możliwość kupienia "płytki" z nawigacją do belli? jest jakiś majster który potrafi coś takiego skombinować do 159 żeby korzystać z nawigacji w oryginalnym radiu? jakoś to tam zrobić na oryginalnym oprogramowaniu coś poklikać tak żeby wgrać do tego aktualne mapy? Nie znam się więc tylko podpytuje do tematu :D

Z tego co się orientowałem to najnowsze mapy do 159 są chyba z 2017 gdzies wydaje mi się ze widziałem ogłoszenie. Ale 2017 to i tak za stare mimo wszystko. Po drugie nie wiadomo czy takie coś by działało. I to nie bylo na płycie tylko na karcie

Sterowanie z kierownicy to nie jest problem...... Problem pojawia się w tym że nawet radio Vordon tam podejdzie bob to przerabialem i podpiolem je pod system bose. Problem pojawia się w sytuacji żeby radio po wyjeciu Kulczyka nie miało podtrzymania Androida czyli nie dzialolo w trybie uspienia jak telefon bo cały czas jest pobór prądu. Wiem bo przerabialem to...... Dlatego lepiej kupić dedykowane radio i przejściówki pod mini iso niż pierdzielić się z chinczykiem......

Wysłane z mojego RMX3474 przy użyciu Tapatalka

Czyli androida można sobie darować?

Mówię dedykowane do 159 z Androidem tak możesz szukac. Mówię o chinczykach że z, nimi jest dużo zabawy

Wysłane z mojego RMX3474 przy użyciu Tapatalka

A jakie to są dedykowane z androidem nie chińczyki. Jak masz możliwość to podeślij jakiś przykład chętne bym skorzystał z takiego radyjka

Amortyzatory
Powrót