• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Sanki przód

Ladnie tak obrażać?
Poza tym sam powinieneś wiedzieć że z zamiennikami bywa różnie i jest duuuuze prawdopodobieństwo że są krzywe dlatego musiał naciągać logiczne chyba prawda? Czy dla ciebie to dziwne jest.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Załóż się zatem z [MENTION=22195]jasio79[/MENTION], który taki zakład zaproponował, pisząc, że różnica 2-5 mm, to jest nic dziwnego, nawet w przypadku przełożenia oryginalnych sanek z jednego samochodu do drugiego, a więc jeśli jesteś pewny swego, to masz okazję na szybką wygraną, bo ja mam pewności, że stracisz wszystko, co postawisz :)

Oryginalnych może tak.

Aha, czyli odchyłka kilku milimetrów oryginalnych, jest ok, ale taka sama odchyłka zamiennika, już ok nie jest?

powiem tak , zachowujesz sie jak rozpieszczone dziecko , nie naprawie wiec wymienie , dokładnie jak obecni mechanicy ,oczywiscie nie wszyscy , całe szczescie , to tez wymieniacze bo tak łatwiej

To jest opinia innego usera o Twojej wiedzy dotyczącej naprawy samochodów, czyżby jakaś zbiorowa fatamorgana?

Nigdy nie twierdziłem że jestem fachowcem.

I, tego się trzymaj, bo to najmądrzejsze co, do tej pory, napisałeś na tym forum - to powinno być Twoje życiowe motto :)

Ostatnia edycja:
Nie naprawy samochodów tylko chodziło o zamek. I dalej będę twierdził ze nie opłaca się tego naprawiać. A tobie widzę że brakuje argumentów ze ściągasz z forum co się da i od kogo się da.

niekoniecznie sanki musiały być krzywe, może mieć auto po dzwonie albo zwyczajnie kasta sie rozjechała a co do zamienników jako przykład powiem ze wahacze górne od 156 w zamienniku Delphi są o 3 mm dłuższe niż orginał. O sankach sie nie wypowiem bo ich nie widziałem

Amortyzatory
Powrót