[159] kierunkowskaz

Cubus00

Aktywny
Auto
byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4
Witam, sypie mi błedami typu , spalona zarówka , któryś stop nie działa , wszystko jest ok , jedynym mankamentem jest migajaca szybciej kontrolka kierunku ale tylko w prawa strone i jakby swieciły delikatniej , prawy postój ,stop i kierunek , jakies rozwiazanie ?

migajaca szybciej kontrolka kierunku ale tylko w prawa strone [...] i jakby swieciły delikatniej

To zwarcie do masy, poruszaj tymi kablami od lampy zewnętrznej, wyjmij i włóż żarówki. Przyjrzyj sie wiązce idącej do klapy bagażnika

posprawdzałem, styki poczyszczone nawet psiknąłem kontakt sprayem i dalej to samo

Może w samej lampie masz jakieś delikatne zwarcie. Problem jest tylko z zewnętrznym światłem czy to w klapie też szwankuje? Kiedyś kupiłem jakieś kiepskie żarówki co mega grzały i od temperatury mi pękł plastik lampy.

a widzisz , durny ja , sprawdeziłem tylko kostke w klapie a o reszta jakos mi umkneła , a to wariuja własnie kierunek i postój

operacja sie powiodła , piny zasniedziale , po oczyszczeniu i popsikaniu kontaktem , wariactwo ustąpilo ,oczywiscie błędy poginęły po odpieciu na chwile aku .

operacja sie powiodła , piny zasniedziale , po oczyszczeniu i popsikaniu kontaktem , wariactwo ustąpilo ,oczywiscie błędy poginęły po odpieciu na chwile aku .

Profilaktycznie sprawdź drugą stronę [emoji6]

Gdzie ci zaśniedziało? Napisz dla reszty?

Wysłane z mojego A065 przy użyciu Tapatalka

zasniedziałe były piny , jeden nawet lekko jakby nadpalony, we wtyczce lampy karoserii

Amortyzatory
Powrót