Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dostałem te oponki (prawie nowe) razem ze stalówkami przy zakupie mojej Alfy. Całą poprzednią zimę na nich prześmigałem i złego słowa nie powiem. Auto przez kopny śnieg jedzie jak czołg i w ani jednej zaspie się nie zakopałemKleber Krisalp HP2
Na moich jest made in Poland. W sumie Kleber do grupa Michelin, więc może niektóre modele robią u nas w Olsztynie.właśnie tylko kleber jest made in Romania
ewentualnie zastanawiam sie nad Uniroyal MS 66....
Jasne, że jest tak jak mówisz. Według mnie należy wybierać opony, które zachowują wysoki poziom we wszystkich warunkach badanych, zresztą takie też wyfrywają testy. Opona, która jest dobra tylko w jednym elemencie zostaje daleko w tyle.