Witam. Mam problem z ich poprawnym wyregulowaniem... jak to zrobić ?Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo dostęp wydaje mi się utrudniony...
![]()
Witam. Mam problem z ich poprawnym wyregulowaniem... jak to zrobić ?Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo dostęp wydaje mi się utrudniony...
![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2010 o 12:02
chcesz ustawić strumień z dysz?
No dokładnie... bo leje mi pod maskę i przez cały samochód... a nie wiem od czego i jak zacząć...
---------- Post dodany o godzinie 15:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:57 ----------
Ogólnie jak to zrobić bo łatwo nie jest...![]()
nie wiem jakie jest tam dojście, ale jak Ci się już uda, weź igłe, wsadź w dysze i steruj![]()
Tylko delikatnie,mi w jakis sposob wpadl do srodka jeden spryskiwacz,w zasadzie jedyne dojscie zeby naprawic to zdjac zderzak.
Spike, ale koledzy dyskutują o dyszach przy szybie a nie na ksenony.
Te przy lampach z tego co wiem to są nieregulowane, przynajmniej u mnie nie trzeba ich ustawiać.
He he,zle zrozumialem(leja pod maske)w takim przypadku powinna pomoc igła,nie robilem tego,ale musza byc regulowane.Pamietaj ze na postoju jak "psikasz" powinno troszke lać na dach,jak ustawisz za nisko,to podczas jazdy bedzie lało na wycieraczki i bedzie lipa.
Najlepiej robić to w 2 osoby: jedna siedzi i psika a ty podczas psikania ustawiasz. Próby ustawiania samemu u mnie zawsze kończyły się jeszcze gorzej jak było ponieważ wystarczy naprawde minimalny ruch i jest za wysoko lub za nisko. Z kolegom ustawiłem w 2 minuty. A co do samej techniki ustawiania to nie żadną igłą tylko z boku jest miejsce na śrubokręt i właśnie ustawiałem śrubokrętem.
W 159 miejsca na śrobokręt z boku nie ma, jak miałem 156 to tez tak robiłem, niestety... spoko, Panowie... będępróbował i jakoś zrobię...Pozdrowionka i dzięki...
![]()