[159] Czy posiadam system Blue&Me?

• Autor wątku Autor wątku tm_2004
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zrobiliśmy dziś proxy i nagle jakby nie było b&m. Nie widzi go wcale, nie można się polaczyć z centralka. Licznik przestał mrugać. Przyjechałem do domu odpialem Aku i nagle widzi b&m i licznik mruga. Auto postało kilka godzin wsiadam, odpalam i widzi b&m ale po kilometrze znika i licznik mruga nadal. Nie mam pojęcia o co chodzi. Czy zdycha ta centralka i wali takie błędy czy akumulator pomimo, że nie taki stary bo ok. 3 letni. Może ktoś coś podpowie?

Mam taki sam problem jak Czarny_28. Raz widzi raz nie widzi centralki Blue&Me. Jak już ją zobaczy i osiowanie się uda, połączy się też z telefonem to przy próbie połączenia brak jest głosu w głośnikach. Rozmówca mnie słyszy a ja jego już nie.
Czy może mieć to związek z zamontowaną nieoryginalną stacją multimedialną (używam jej parę lat i nie było problemów w B&M) czy może centralka pada?

Mam taki sam problem jak Czarny_28. Raz widzi raz nie widzi centralki Blue&Me. Jak już ją zobaczy i osiowanie się uda, połączy się też z telefonem to przy próbie połączenia brak jest głosu w głośnikach. Rozmówca mnie słyszy a ja jego już nie.
Czy może mieć to związek z zamontowaną nieoryginalną stacją multimedialną (używam jej parę lat i nie było problemów w B&M) czy może centralka pada?

Ja mam Ori radio więc myślę, że to nie ma z tym związku. Ja centralkę już wymieniałem. Jak kupiłem auto to była padnięta. Chyba pada centralka tak czuje

Amortyzatory
Powrót