[Brera] Testy, artykuły, porównania...

Przypadkiem trafiłem na test... mojej Brery ;)

Nie chcę nic mówić, ale (zupełnie abstrahując od konkretnych sytuacji i osób) to tak trochę jak oglądać swoją obecną dziewczynę z jej byłym chłopakiem w trakcie ich... no sam wiesz czego... ;) Radość z "jazdy" pewnie taka sama ;)

Trochę tak jest. Byłem nawet przez chwilę zły, że podłokietnik jest mokry (fotka z kolesiem z tyłu) ;)

Widziałem też, że przebieg miała nie za duży w trakcie testu - mam nadzieję, że Ci jej nie skatowali na niedotartym silniku.

pafka, YonasH swietny artykuł i filmiki o Brerze :) Ten z czeskiej reklamy jakas masakra! wzieli by jakies auto dla ludu typu VW a nie taki piekny samochod do takiej hardcorowej reklamowki...

Komentarz o wyborze diesla w Brerze vs Mona Lisa z wąsami w ww odcinku Top Gear powala :)

Ostatnia edycja:
wyluzuj zawory..... brercia jest piękna, 159 też.

Witajcie!

Zamieszczam ciekawostkę w tym dziale - myślę że może się przydać.

W związku z artykułem "Import w 2014 roku, czyli czym naprawdę jeżdżą Polacy" portalu Samar.pl (http://www.samar.pl/wiadomosci/import-w-2014-roku-czyli-czym-naprawde-jezdza-polacy?locale=pl_PL) postanowiłem zapytać o model Brera. Tak prezentują się wyniki:

[TABLE="width: 216"]
[TR]
[TD="width: 72"][/TD]
[TD="width: 72"]Polska[/TD]
[TD="width: 72"]Podkarpackie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72"]1,75[/TD]
[TD="align: right"]92[/TD]
[TD="align: right"]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72"]3,2[/TD]
[TD="align: right"]75[/TD]
[TD="align: right"]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72"]2.0 D[/TD]
[TD="align: right"]19[/TD]
[TD="align: right"]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 72"]2,4D[/TD]
[TD="align: right"]158[/TD]
[TD="align: right"]7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

W odpowiedzi dostałem także potwierdzenie, ze są to dane z "parku", czyli ile samochodów jeździ po polskich drogach.

Całkiem sporo tych Brerek u nas jeździ...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót