Ja kilka dni temu kupiłem polecane tutaj dywaniki gumowe firmy Rezaw-Plast i pierwsze wrażenia są bardzo dobre. Dywaniki są dobrze dopasowane, nie przesuwają się, nie haczą o pedały. Dodatkowo całkiem ładnie pachną. Zobaczymy jak będzie z wytrzymałością, ale na tę chwilę mogę je polecić.
Chłopie jak szukałeś kobiety to kogo się pytałeś? Rodziców? Kupujesz takie jakie Ci się podobaja :-) :-) :-) ja lubie welur, a gumę to lubie czasami rzuć.
Pozdrawiam
Czy ma ktoś konkretnie te dywaniki z emblematem (FroGum+AutoVip), które... pachną wanilią??
Panowie robię rozeznanie na temat gumowych dywaników, co polecicie na prawdę dobrego do 159-tki? Przede wszystkim wysoka jakość!
Ford S-Max 2.2 16v TDCi '13
FIAT Barchetta 1.8 16v VFD '00
FIAT Punto 1.1 8v FIRE '99
ja mam frogumy w 159 i tez jestem zadowolony w 156 miałem domy oryginalne i służyły mi długo .... jakość ta sama wysokość tez ...
Kupiłem dywaniki Doma, dzięki za poradęJakość podobna do dywaników Petex, które mam w E46. Myślę że będę bardzo zadowolony
Pytanie czy można w jakiś sposób je przymocować do fabrycznych miejsc, są przewidziane jakieś klipsy, stopery?
Ostatnio edytowane przez Marczy ; 13-12-2016 o 12:07
Ford S-Max 2.2 16v TDCi '13
FIAT Barchetta 1.8 16v VFD '00
FIAT Punto 1.1 8v FIRE '99
A ja kupiłem dywaniki firmy X z dostawą za mniej niż 50 PLN. Mają spełniać rolę zbieracza błota, wody i spełniają. Nie śmierdzą. Są bardziej uniwersalne niż dopasowane. Szkoda mi trochę kasy na reprezentacyje gumiaki do 159 z logo czy napisem. Co innego jeśli chodzi o welurki na wiosnę - lato. Tu musi być widać że wsiadasz do Belli.
http://www.forum.alfaholicy.org/zala...714_170846.jpg
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Nigdy nie zrozumiem idei kupowania takich dywaników jak w linku wyżej, przecież oryginały z delikatnym emblematem wyglądają po prostu lepiej.