Teddy Bear
Nowy
- Auto
- Alfa 159 2.0 170 KM
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W Alfie 159 spotkałem się z dwoma rodzajami mocowania oryginalnych dywaników i do żadnego nie trzeba było mieć doktoratu z fizyki kwantowej żeby je zamocowaća
W Alfie 159 spotkałem się z dwoma rodzajami mocowania oryginalnych dywaników i do żadnego nie trzeba było mieć doktoratu z fizyki kwantowej żeby je zamocować.
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
Wyluzuj trochę. Odpowiedzi na twój problem było tu kilka, wystarczy przeczytać ze zrozumieniem i trochę pomyśleć. Jak już dojdziesz do tego co robiłeś źle, sam się będziesz z siebie śmiał że tyle czasu Ci to zajęło.No ale co wnosi Twoja odpowiedź? Pomogłeś w jakikolwiek sposób, czy chcesz okazać tutaj swoją, nie wiem, pogardę czy inne tego typu uczucia? Skoro piszę, że jest problem, znaczy, że jest, tym bardziej, iż (jak dotąd) nikt nie znalazł rozwiązania. Ty też nie pomagasz, więc po co ten komentarz? Lepiej sie jakoś czujesz? mądrzejszy? bardziej zdolny manualnie?
To fajnie.
Wyluzuj trochę. Odpowiedzi na twój problem było tu kilka, wystarczy przeczytać ze zrozumieniem i trochę pomyśleć. Jak już dojdziesz do tego co robiłeś źle, sam się będziesz z siebie śmiał że tyle czasu Ci to zajęło.
Poleci ktoś dywaniki welurowe czarne? Na allegro i na googlu jest sporo różnych ofert. Chętnie wybrałbym coś sprawdzonego zamiast kupować w ciemno. : )
Gdzie jest ta oferta ?