moje motgumy też kwalifikują się już do wymiany (w krótkim czasie to już trzeci komplet - pierwszy był bardzo ok, niestety drugi i trzeci szybko zaczął hałasować i zostawiać smugi).
Też zamówilem jetpartsy - zobaczymy co to za wynalazek.
moje motgumy też kwalifikują się już do wymiany (w krótkim czasie to już trzeci komplet - pierwszy był bardzo ok, niestety drugi i trzeci szybko zaczął hałasować i zostawiać smugi).
Też zamówilem jetpartsy - zobaczymy co to za wynalazek.
Nie polecam valeo silencio xtrm-"pierdzą" niesamowicie od założenia, lepiej (i cicho) jest tylko kiedy jest dużo wody na szybie. A komplecik na przód kosztuje w okolicach 100 pln...
A co tam - napisze kolejny raz - champion jest najlepszy. Tani, cichy i dobrze zbiera. Długo wytrzymuje choc ja i tak zmieniam zawsze na jesień.
Ja mam to samo z Negotti. Tez są ciche, reklamowane jako teflonowe. Choć faktycznie ze dwa lata temu próbowałem ich produktów i wtedy były gorsze. I nawet jeśli po pół roku nie będą tak dobrze i cicho działały jak teraz (po 2 miesiącach od zakupu) to ja wolę kupić 2 komplety wycieraczek po 40 zł w ciągu roku (~30 kkm) niż jeden komplet oryginalnych za 120 zł.
Ostatnio edytowane przez jahu ; 10-12-2013 o 10:41
szalejecie40zł ?
ja co jakiś czas robię sobie testy "gum" market za ok 6-11zł sztuka
jak na razie nie narzekam na konieczność wymiany piór dwa razy w roku za ok 12-22zł
a niektóre to nawet mnie zaskakiwały jakością i okresem porządnego działania
no ale "firmowo" nie pomogę bo po prostu nie zwracam na to uwagi
na zimę kupuję to co mi wpadnie w oko i targam po lodzie itp bo na wiosnę i tak na deszcz kupię nowe
w Gt jest inny uchwyt![]()
Ja dziś kupiłem takie wycieraczki: http://carwipers.org/produkt/wyciera...-komplet-brico za 48 zł komplet. Są to dedykowane do 159 i na razie ładnie leżą, dobrze wycierają i są ciche. Co będzie po jakimś czasie to się okaże.