Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wciskając owiniętą w gąbkę gaśnicę między blachę podłogi bagażnika a wytłoczkę od akcesoriów do zmiany koła zastanawiałem się jak to było w oryginale zrobione? A może fabrycznie 159 nie miały gaśnic? U mnie w sedanie po lewej stronie był pasek z rzepem i świetnie się nadaje do mocowania trójkąta, ale na gaśnicę jest niewystarczający:/
na milion % są miejsca w których sprzęt ppoż MUSI być koloru czerwonego i określa to norma ( nie wiem dokładnie jaka )kolor gaśnic NIE jest nigdzie unormowany
Miejsca pracysą miejsca w których sprzęt ppoż MUSI być koloru czerwonego
![]()
to teżMiejsca pracy![]()
Schowek w bagażniku po lewej stronie w Sportwagon idealnie się do tego nadaje. Wchodzi jeszcze spora apteczka, latarka i zestaw bezpieczników z żarówkami
Mam dokładnie tak samo ale bez latarki![]()
Wiedz, że nawet policjant nic Tobie nie zrobi jak gaśnica nie będzie zalegalizowana...
Nom nie wiem czy nie może zabrać dowodziku
Niemam takiego schowka(BOSE).Gasnicy rowniez nie musze miec.Aczkolwiek mam umocowana za tylna kanapa do rozporki kielichow.Schowek w bagażniku po lewej stronie w Sportwagon idealnie się do tego nadaje. Wchodzi jeszcze spora apteczka, latarka i zestaw bezpieczników z żarówkami
Buratino, a dlaczego nie musisz mieć gaśnicy?Gasnicy rowniez nie musze miec