Zamowilem GMS 6321 Smart. 979 z wysylka. Zobaczymy ile to warte jest![]()
Nie wprowadzaj ludzi w blad bo za przeproszeniem gowno wiesz, a wracajac do tematu chinczyki maja tez magazyny w europie glownie w Holandii i Francji jezeli juz ci wysle z chin to jest typowy strzal czy ci zatrzymia paczka na clo czy nie na moich 50 zatrzymali 3 wtedy musisz im wyslac na email scany aukcji przelewu itp. Ale na to tez jest patent bo sa tez tacy chinczycy co biora to na siebie ty piszesz ze to nie twoja paczka nic nie zamawiales paczka wraca do nadawcy i on wysyla do ciebie jeszcze raz teraz kupuje do testu 2 dinowe na androidzie za okolo 180 dolarow wstawie tu cala relacje z testu
Ostatnio edytowane przez reek ; 16-02-2016 o 12:42
Dzisiaj przyszło radyjko. Musze powiedzieć że pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Wygląda na solidnie wykonane. Podpiąłem na szybko do Alfy i bardzo ładnie cykaGadałem też przez bluetooth z żoną i dobrze slychać. Żona też mówiła ze jest ok. Za tysiaka jestem bardzo zadowolony. Montaż niestety w przyszłym tygodniu bo jadę do UK. Musze przerobić mocowanie bo moja 159 miała radio 1din i takie "blaszki" musze wyciąć żeby weszło 2din.
Takie coś:
http://www.bartex-caraudio.pl/popup_...=4079&osCsid=1
ramka do 2din po connect nav. Czy ktoś to miał w rękach? Wyglàda to? A może ktoś poleci coś innego?
czy wymieniacie anteny gps? czy może po przeróbce wtyczki, fabryczna pociàgnie nowy sprzęt?
Ostatnio edytowane przez Azalgo ; 21-02-2016 o 20:13
Dzięki za info.
Wysłane z iPhone 6s za pomocą Tapatalk