Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisz do kolegi belfer. Ma w wyjątkowo atrakcyjnej cenie ładne 16" alufelgi do 159. Tutaj masz linki: http://www.forum.alfaholicy.org/sprzedam_czesci/106288-tanie_ladne_felgi_16_5x110_dezent_f.html Może jeszcze aktualne.Witam, planuje zakup felg 16" do Alfy 159SW 1.9JTDm ciężko znaleść stalówki 16" z ET34 czy pasują jakieś inne??
To zależy, czy jest to felga oryginalna, czy też nie, a także jakie masz zaciski hamulcowe (zwykłe, czy brembo). W przypadku tych pierwszych ET może być nawet 41 (felga alu), a w przypadku tych drugich 35 (felga alu), jak to wygląda w przypadku felg stalowych niestety nie wiem.A gdzie mogę sprawdzić jakie ET będzie mi pasowało oprócz ET34 bo o tym najczęściej piszą.
A gdzie mogę sprawdzić jakie ET będzie mi pasowało oprócz ET34 bo o tym najczęściej piszą.
Ja mam zimówki 215/55/17 i wszystko jest ok nie ocieram a autem jeździ się naprawdę dobrze.