Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
do ABS trzeba mieć przejściówkę ale jak masz KKL to nim łączysz się z ABS bez przejściówki. Jedynie ABS woła o przejściówkęDzisiaj połączyłem się z ABSem za pomocą KKLa z przełącznikiem czego nie mogłem zrobić tym elm 327 v2. Więc zadam pytanie, z jakimi modułami połączę się tylko za pomocą ELMa327 v2 z przejściówka typ 1? Właściwie chodzi mi o sens posiadania przejściówki jeśli ma się niebieski KKL...
Tu masz listę modułów i co do czego:Dzisiaj połączyłem się z ABSem za pomocą KKLa z przełącznikiem czego nie mogłem zrobić tym elm 327 v2. Więc zadam pytanie, z jakimi modułami połączę się tylko za pomocą ELMa327 v2 z przejściówka typ 1? Właściwie chodzi mi o sens posiadania przejściówki jeśli ma się niebieski KKL...
U mnie podczas łączenia do komputera ABS pojawia się błąd VDC na ekranie komputera + wyświetla się kontrolka. Ale po odpięciu kabla i ponownym zapaleniu nic się nie pojawia z powrotem.Czy jak łączycie się z Absem to słychać u Was krótkie sygnały dźwiękowe z kabiny auta, takie pikania wraz ze zmianami ikonek na wyświetlaczu w lewym dolnym rogu?
U mnie podczas łączenia do komputera ABS pojawia się błąd VDC na ekranie komputera + wyświetla się kontrolka. Ale po odpięciu kabla i ponownym zapaleniu nic się nie pojawia z powrotem.
BTW adapter 1 jest potrzebny do połączenia do komputera ABS(VDC) i komputera ksenonów. Ale do obu można połączyć się przez KKL (jest o tym dokładnie napisane na stronie, którą powyżej podał magil)
Próbowałeś sposobu z usuwaniem rezystora??Nie polecam Interfejsu ELM327 V2 od Viakena, bo po prostu nie działa.