Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na pewno nie powinno tak być - chodzi mi o rozwiązanie, a nie konkretnie Twój samochód - bo być może komuś przyszedł taki głupi pomysł do głowy, że samochód decyduje za nas, chociaż zgodnie z instrukcją klima działa w pełnym automacie tylko na ustawieniu "Full Auto", a więc chyba u Ciebie jest jednak coś nie tak.przy ustawieniu auto też powinna się włączyć..przynajmniej u mnie się włącza.
A to ciekawe, jutro sprawdzę.Z tego co pamiętam, trzeba przytrzymać dłużej przycisk AUTO i wtedy klima przełącza się na jednostrefową.
W wersjach po lifcie, został zmieniony panel sterowania i owego przycisku brak.Panowie jak to jest u was...? nie macie przycisku MONO do przelaczania klimy na jednostrefowa...?
ja go mam caly czas wlaczony bo dwustrefowa z reguly mi nie potrzebna...
Pozdrawiam![]()
A do czego Twoim zdaniem służy zawór bezpieczeństwa w układzie? Sprężarka... to mówi samo za siebie... czytałeś, jak działa klima?
Czy ktoś ma ochotę pomóc.... czy każda odpowiedź na tym forum to będzie: "jedź do mechanika"? Bo jeśli tak, to dziękuję za nieprzydatne forum i spróbuję na alfaclub...
P.S. A nawet, jeśli się mylę to powinieneś powiedzieć, a nie buraczyć takimi tekstami.
...Klimy ni ma, bo ni ma płynu... a ni ma płynu bo był uciekł przez zawór bezpieczeństwa, gdyż z powodu braku chłodzenia (uszkodzonego wentylatora prawdopodobnie) wzięło i zrobiło się ogromne ciśnienie w instalacji.