Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki za propozycje zobaczę jak wyrobię z czasem. Już założyłeś? Napisz jak wyglada auto jakie wrażenia z jazdy.podjedz domnie ,przymierzysz sobie 235 45 18 i ocenisz
ja kupilem kumho ecsta
Dzięki za propozycje zobaczę jak wyrobię z czasem. Już założyłeś? Napisz jak wyglada auto jakie wrażenia z jazdy.
Świeży model więc pewnie ciężko będzie znaleźć kogoś kto na tym już jeździ. Ja kiedyś miałem Dunlop SP Sport Maxx. Solidna opona. Świetnie trzyma, zużycie w normie (w zależności od indeksu prędkości). Nie warto brać zbyt wysokiego indeksu, im wyższy tym szybsze zużywanie opony.Czy ktoś miał kontakt z oponami Dunlop SP Sport Maxx RT 225/50 R17 ?
Potwierdzam opinię kolegówmoje pytanie brzmi: czy zjawisko "myszkowania" auta po drodze wynika z szerokości opon czy też nalezy doszukiwać się jakiejś niesprawności.
Panowie, poszukuję opinii nt opon Vredestein, chodzi mi dokładnie o ten model:
http://4tires.pl/p/357/10855/opony-...nto-98y-xl--17-quot-osobowe-opony-letnie.html
Mam okazję zakupić takie oponki w cenie 560 zł z montażem/sztuka. Pytanie: Czy warto dopłacać do Nokianów i kupować Vredestein'y ?
Pozdrawiam
Problem w tym, że na tym najnowszym modelu Nokiana, to jeszcze nikt nie jeździł, a dwóch gości w serwisie, powiedziało mi, że na polskich drogach dużo lepiej sprawdzą się Vredestein'y. Nokiany podobno mają tendencje do wybrzuszania się, przy najechaniu na dziurę, czy krawężnik.
Pozdrawiam