Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W zasadzie w cenie Hankooka możesz mieć Pirelli. W 1600 z przesyłką możesz się zmieścić.Pokaż załącznik 224369
Czym więcej komentarzy tym większy mętlik w głowie i nie wiem co kupić.
Na Continental'e mnie nie stać.
450zł/szt. to max ile mogę wydać, a patrząc na tą grafikę to ewentualnie Hankook'i które teoretycznie wystarczą na 1 tys. km więcej, ale gorzej wypadły w testach.
31 miejsce w tescie. 10 metrow dalej jak pierwsze miejsce.Viking PROTECH HP 225/50 R17
Jeździł ktoś kiedyś na tym wynalazku? Widziałem na paru stronach promocję na około 250 za gume. Ciekawe ile to jest warte.
A może Riken na licencji Michelina? Budżetowa klasa a dobre właściwości : Paliwozernosc - C , przyczepność na mokrym - C. Niejedna opona Premium nie ma takich ocen. Ja myślę nad nimi do MiTo. 215/45/17 wychodzą 850pln komplet z wysyłkąPokaż załącznik 224369
450zł/szt. to max ile mogę wydać, a patrząc na tą grafikę to ewentualnie Hankook'i które teoretycznie wystarczą na 1 tys. km więcej, ale gorzej wypadły w testach.
Pokaż załącznik 224369
Dobre ceny, kontakt nieco utrudniony - właściwie tylko mail o ile dobrze pamiętam. Realizacja nieco ponad podawany termin. O ile to warunki do zaakceptowania to cena - ich najważniejszy atut często bije najbardziej znane i reklamowane sklepy i serwisy oponiarskie.