Neonixos666
Nowy
Widzę że nie tylko ja szukam auta za 20tyś
ja obecnie szukam egzemplarza za granicą, więcej zachodu ale bardziej pewne jest to że mnie nikt nie przekręci a i może taniej wyjdzie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja po swoja wymarzona jestem w stanie nawet do Włoch jechać, mam na celowniku jedną z Niemiec i jedną z Włoch ale narazie jeszcze czekam bo u nas co jakiś czas tez coś sie pojawia.Chyba kolego darować ja już szukam jakoś czas i za 20k nic ciekawego nie ma zwiększyła budżet do 25k i nadal ciężko coś wybrać w promieniu 100 km.
Ja po swoja wymarzona jestem w stanie nawet do Włoch jechać, mam na celowniku jedną z Niemiec i jedną z Włoch ale narazie jeszcze czekam bo u nas co jakiś czas tez coś sie pojawia.
Dostałem tez propozycje od sprzedającego że są firmy które dostarczają samochód "na próbę" po opłaceniu kaucji w wysokości 50% ceny pojazdu, ja auto testuje przez 5 dni, jeśli mi nie odpowiada to płace tylko za transport a auto spowrotem wraca w kontenerze do właściciela, jesli natomiast auto mi spasuje to płace drugie 50% i jest moje. Spotkał sie ktoś z czyms takim?
Wiecie może czy w silniku 2,2 JTS były jakieś różnice w wersji poliftowej ?
Nie widział ktoś czegoś rozsądnego z tym silnikiem ? Diesel u mnie to ostateczność, pokonuje rocznie 10-15 tyś km, więc nie uważam diesla za konieczność, tym bardziej że do roboty mam 13-14 km ...
- - - Updated - - -
ja pieprze fotel wygląda gorzej jak w mojej Vectrze która ma 300k ....
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6ya1dX.html
Panowie tak bardzo obiektywnie
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-185-km-benzyna-jak-nowa-serwis-do-konca-navi-ID6y9Scp.html
Czy z zdjęć ktoś wnioskuje że z tym coś nie tak ?
Jaka wg. Was może być realna wartość tego samochodu jeżeli wszystko jest z nim w porządku ?
Wydaje mi się że to jeden z lepszych 2.2 JTS z ogłoszeń na chwile obecną... i zastanawiam sięnad nią bardzo poważnie.. Jakieś sugestie ?
tak, nawet to... musze coś kupić bo szwagier się już ze mnie łacha i straszy że mi bmw swoje sprzeda...
gavu nie o to chodzi ale przez 4 miesiące nie znalazłem nic nawet wartego drogi... a naprawdę nie mam wygórowanych wymagań... jestem nawet w stanie odpuścić skórę, xenon.. ale kombi z silnikiem 1,9jtdm 2,4jtdm lub 2,2 jts musi być + nie jasny welur (mam maluszka+wędkowanie) uparłem się na czarne, ale rozważę brąz, czerwo...