Do 22tys musisz duzo dolozyc zeby auto bylo ogarniete tak jak trzeba. 130tys pewnie rozrzad elektrozawory hamulce swiece sprzeglo felgi sa nie z alfy i opony pewnie. Ja już w swoją jts wsadzilem ponad 10k zeby dobrze jezdzila i wyglądała. Zderzak malowany od razu widac. Moze warto ale zbijaj jak najwiecej z ceny. Pozdro
Tu nie chodzi o przejęzyczenie, bo nawet zacząłeś innego kolegę poprawiać. Normalnie mówi się na taką kierownicę multifunkcyjna i to nie w odniesieniu do A159, a każdego auta.
Szkoda czasu na rozwodzenie się nad nazewnictwem.
Były: Alfa SW 156 2004r 1.9 JTD 16v 140km, Alfa SW 159 2007r 2.4 JTDm Q4 210km
Jest: Alfa SW 159 TI 2010r 2.0 JTDM 170km
W 159 m.in. podwójny wydech mają 2.4 jtdm. Ale jeśli jest to przy 1,9 jtdm to pewnie przeróbka![]()
Też się nie zgodzę że przebieg można ocenić po wnętrzu. Każdy inaczej dba i tyle
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Jeżeli alfa 159 z silnikiem 1.9jtdm ma podwójny wydech to jest to ingerencja posiadacza.Fabrycznie wychodzily z jedną rurą.Podwójne wydechy mają 2.2jts i 3.2jts oraz diesel 2.4jtdm. Czerwona litera M nie oznacza M-powera jest czerwona bo informuje że pod maską pracuje jednostka 16V bądź 20V. W jednostkach ośmio zaworowych litera M jest srebrna jak reszta napisu jtd. Co do vin w książce hmm... powinien być.
- - - Updated - - -
Chwilowo na sprzedaż
http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-rom...99a814db00e1,1
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Moje 2.4 ma "M" srebrne... To znaczy ze bylo cos dlubane?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Zapomniałem o TBi a to najsłuszniejszy benzyniak w gamie 159.W końcu made in italy a nie GM jts by Holden
- - - Updated - - -
[QUOTE=Rav3k;1822563]Moje 2.4 ma "M" srebrne... To znaczy ze bylo cos dlubane?
Niestety farba lubi sie zcierac z M-ki .Jak to mówią częste mycie skraca życie.Chyba że klepali Ci dupę i przeoczyli ten szczegół.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]