rybakmj
Nowy
Być może zainteresuje kogoś moja oferta
https://www.forum.alfaholicy.org/sprzedam_auto/168381-alfa_159_2_0_jtdm_2011_salon_pl.html
https://www.forum.alfaholicy.org/sprzedam_auto/168381-alfa_159_2_0_jtdm_2011_salon_pl.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wahacze przednie, górny przewód wspomagania, turbina, sprężarka klimy, DPF, EGR, klapy wirowe itp. itd. To 13-letni, używany samochód o nieznanej historii serwisowej (tak domniemam z Twojego posta).Ile mogę dac za takie coś maks żeby się opłacało? Co może wyskoczyć z ważnych rzeczy, po za dwumasą i rozrządem?
Solidna sciezka diagnostyczna i w 90% wiesz co auto boli. Poza tym lepiej sprawdz ceny w miare solidnego serwisu 159. Te auta nie sa tanie w naprawach.Tylko jaka gwarancja że wersja igła nie będzie wymagała wkładu finansowego? Ja słyszałem już setki razy, że samochód w idealnym stanie, a później litania rzeczy do zrobienia.
Wniosek - każdy samochód należy traktować indywidualnie. Nie ma reguły.
DPF zakładam że będzie do roboty- jaki koszt wyczyszczenia? Ew lepiej usunąć?Wahacze przednie, górny przewód wspomagania, turbina, sprężarka klimy, DPF, EGR, klapy wirowe itp. itd. To 13-letni, używany samochód o nieznanej historii serwisowej (tak domniemam z Twojego posta).
Moim zdaniem zamiast szukać taniej sztuki i potem do niej dokładać, lepiej znaleźć sztukę zadbaną i od razu jeździć i się cieszyć.
Jeśli widzisz świeże faktury na wymianę pewnych rzeczy, to z 99% prawdopodobieństwem możesz zakładać, że te rzeczy nie będą do zrobienia.Tylko jaka gwarancja że wersja igła nie będzie wymagała wkładu finansowego? Ja słyszałem już setki razy, że samochód w idealnym stanie, a później litania rzeczy do zrobienia.
Oczywiście.Wniosek - każdy samochód należy traktować indywidualnie. Nie ma reguły.
Szukałem już SKP dzisiaj.Jeśli widzisz świeże faktury na wymianę pewnych rzeczy, to z 99% prawdopodobieństwem możesz zakładać, że te rzeczy nie będą do zrobienia.
Przed litanią rzeczy możesz się uchronić, sprawdzając samochód na kanale i na ścieżce w SKP.