Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
mimo ze nie bulgocze to wymienic na taki z data prod 2010+ nie zaszkodzi. przy okazji plyn, tylko ktory? przy zmianie na inny to bys musial dobrze przeplukac bo nie sa kompatybilne.1.9 jtdm, napisałem, że nie bulgocze
mimo ze nie bulgocze to wymienic na taki z data prod 2010+ nie zaszkodzi. przy okazji plyn, tylko ktory? przy zmianie na inny to bys musial dobrze przeplukac bo nie sa kompatybilne.
oby pomoglo, na pewno nie zaszkodzi, ale u mbie w tbi skonczylo sie wymiana pompy i tak - na szczescie kupilem ori lezak magazynowy za 1/3 ceny wiec yragedii nie bylo cenowej.Chyba jednak czerwony dalej, bo taki był do tej pory, faktycznie na naklejke nie ma co zwracac uwagi, jak pisał wcześniej kolega. Teraz sobie przypomniałem, że maska była zmieniana, więc naklejka nie jest od konkretnie mojego auta.
Mam rocznik 2010 i mam czerwony
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka
tylko ty masz q4 czyli 2.4 albo 3.2 tam pewnie jest inna pompa?Mam rocznik 2010 i mam czerwony
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka
Ja tez mam 2010 i mam zielony więc nie ma reguły.
A jak poznać, że zbiorniczek jest przed lub po-liftowy?
w 1.9jtdm ma mieć datę produkcji minimum 2010r, zmiana o ile pamiętam z epera była w grudniu 2009 (sprawdź sobie sam dla potwierdzenia)