[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Jesli chodzi o 17 to dla mnie te sa (byly) najlepsze:)

- - - Updated - - -

Wegorz ,miski nie spia,szukaja pozywienia aby na wiosne bylo co sprzedawac:)

Załączniki

• DSC05330.JPG
    DSC05330.JPG
    74.6 KB · Wyświetleń: 277
Jesli chodzi o 17 to dla mnie te sa (byly) najlepsze:)

- - - Updated - - -

Wegorz ,miski nie spia,szukaja pozywienia aby na wiosne bylo co sprzedawac:)

Mam takie tylko nie w graficie a srebrne (fotka pare postow wczesniej) i uwzam ze sa super. Pasuja do 159...

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk

Jak na 17stki te "policyjne" nie są takie złe - optycznie wydają się większe niż inne 17stki - w sam raz na zimę + opona typu "balon" na nasze polskie dziury.

Cytat Napisał CodeMaker Zobacz post
Ta cena to chyba za sztuke... jezeli to jest faktycznie za komplet to ja jestem chetny...

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk
Cena z komplet tj. 4 sztuki.
O których felgach mówicie?
Pozdrawiam.
- Rafał

Polksiezycach w 18 calach

Jak ktoś na Fb Alfaholików wrzucił zdjęcie tych fordowski felg to wszyscy chwialili, a mówiłem, że okropnie wyglądają :)

taka sytuacja... na allegro
jak się wzór podoba ? Ja jestem na NIE.
http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/53/03/51/3653035108
To chyba Oxigin rzeczywiście dedykowane do Forda . Mi się bardzo podobają . Widziałem takie na zglebionej 156 GTA i był wypas . Na tej 159-ce też nie było by zle tyle ,że albo większe koło albo mniej terenowe zawieszenie . Alfy seryjnie ( wszystkie bez wyjątku ) są dość wysokie a dodatkowo błotniki 159 ki są cudnie ogromne . Dla tego auta 18" to rozmiar na koła zimowe:) . Buratino ma 20" i przekozacko wygląda te autko ( oczywiscie obniżenie obowiązkowe )

A jesli o mnie chodzi to calkiem calkiem,Nazar na tych felgach poprostu jest opona ktora powinna byc wyzsza i byloby juz lepiej,jest tam pewnie 225 40 i dlatego,i jeszcze -20 i calkiem calkiem

Amortyzatory
Powrót