[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Rafal pisales ze myslisz nad oponami 225, jak dla mnie ja mam fele 8.5 szerokie i 235 sa w miare ale lepsze bylyby 245 bo jest lepsza ochrona felgi jak zachaczysz o kraweznik. Opona 235 moim zdanie jest dobra na fele 8 cali.

Rafal pisales ze myslisz nad oponami 225, jak dla mnie ja mam fele 8.5 szerokie i 235 sa w miare ale lepsze bylyby 245 bo jest lepsza ochrona felgi jak zachaczysz o kraweznik. Opona 235 moim zdanie jest dobra na fele 8 cali.
Po miastach mało jeżdżę, a 225 wolę ze względu na mniejsze opory toczenia, większy komfort, a przede wszystkim ze względu na koleiny itp. Tak więc zdecydowałem się na 225 przy feldze o szerokości 8" przy czym poszukam opon z ochraniaczami na rant felgi.
Pozdrawiam.
- Rafał

i-momo-ten-s-7x17-5x110-42.jpg MNIE SIE TE FELGI PODOBAJA I SA TEZ TAKIE W WERSJI silver . CENA ZA 17'' 400ZŁ ZA SREBRNE A ZA CZARNE OKOLO 500ZŁ TAKIE JAK NA FOTO . NIE WIEM CZY SA WIESZE ALE NAPEWNO ...

nie za ta cene 384zł sa 17 na oponylux.pl za sztuke ale silver nie te czarne ..

Dopytałem, kolega odpowiedział.
Przecież nie pytałem Ciebie.
A jak koniecznie chciałeś coś napisać do mnie, to użyj opcji edycja i popraw to "pisze" na "jest napisane", bo strasznie razi.

A jak koniecznie chciałeś coś napisać do mnie, to użyj opcji edycja i popraw to "pisze" na "jest napisane", bo strasznie razi.
Nie chcę robić tzw. "Offtopa", ale obydwie formy są poprawne...
Pozdrawiam.
- Rafał

Dopytałem, kolega odpowiedział.
Przecież nie pytałem Ciebie.

nie no oczywiscie coachu kto pyta nie bladzi ale jakbys przeczytal sobie napis na feldze to bys mial wieksza satysfakcje ze jestes bystry chlopak.Pozdrawiam:cool:

Alces1, tylko jedna jest poprawna.
Bzdura. Kiedyś tak było, ale w języku polskim zmieniają się zasady i w tym przypadku jest podobnie. Wystarczy zapytać o zdanie Bralczyka czy też Miodka lub zaopatrzyć się w najnowszą edycję Słownika Poprawnej Polszczyzny.
Ale jak chcesz na ten temat dyskutować to w Hyde Parku.
Pozdrawiam.
- Rafał

[h=1]Wolfrace Assassin Hyper[/h]
3232.jpg

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

[h=1]Calibre Friction Black Redline[/h]
2818.jpg

---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

[h=1]OZ Lounge 10 Black Polished[/h]
2767.jpg

Ja zdecydowałem się na takie 18":
rondell 18.jpg
Pozdrawiam.
- Rafał

tylko pamietaj o mnie:)

to pisze bo jest napisane bo napisał to ....

:lol:

+1 dla alcia

Rafal, bardzo klasyczne ale ladne.
A co to za marka? Mozna wstawic kapsel z logo Alfy?
Dzięki. Mnie też się podobają :)
Producentem jest firma Rondell, a czy można zamienić kapsle na AR, tego niestety nie wiem (nie znam średnicy otworu), ale mam nadzieję, że tak :)
mama jest polonistką...
Pozdrawiam.
- Rafał

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót