[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

ogólnie chodziło i o wzór bo 17/18 jakoś nie zauważyłem w zdjęciach i skoro mówisz że najładniejsze wg ciebie to nie ma co się zastanawiać :D

ja na twoim miejscu szukałbym coś z asortymentu Toora, są najbardziej przypasowane do ALF

Gdybym nie jeździł w większości po Polszy, to bym się nie zastanawiał... A tak to szkoda mi zębów... I plomb;)

Dwóch kolegów z forum planuje założyć 19" na ten sezon do 159 - może poczekam i zobaczę jakie będą ich odczucia w tej kwestii:)

Moze takie :)
24512702.jpg

24512715.jpg

10943265.jpg

OZ BOTTICELLI zacnie się prezentują.

autodelta-alfa-romeo-159-j4-22-c-front-side-view-588x441.jpg

autodelta-alfa-romeo-159-j4-22-c-side-detail-view-588x441.jpg

Ostatnia edycja:
IMO całkiem ładna i może pasować do 159. Tyle, że wersja cała srebrna.

Gdzieś widziałem 159 w kolorze "miedzianym" na felgach MOMO o podobnym wzorze (mniej ramion) w wersji felg "black" i trochę to nie pasowało. Ale srebrna mogłaby wyglądać jak trzeba.

Najgorsze jest to że masz jakiś tam obrazek, ale jak to wygląda na aucie to cholera wie :) Jaki jest połysk, jaka jest jasnośc felgi tego nie oddadza fotki, czyli tego co jest zaraz 2 najwazniesze po samym wzorze.

Właśnie o tym mówię.

Nie kupiłbym felunku bez zobaczenia go na zdjęciach na 159, a już cudem byłoby zobaczyć je na 159 na żywo (żeby mieć 100% pewności trafnego wyboru to dobrze, żeby ta AR miała ten sam kolor nadwozia).

Inaczej - "no way"!

IMO felgi z czarnymi elementami szybko się opatrzą, bo fani wieś-tuningu bardzo się w nich lubują... Mnóstwo jest tanich chińskich podróbek robionych z czarną polerką, które trafiają do Golfów II i III, a ja osobiście chciałbym się od tego odciąć.

Podobają mi się natomiast felgi w kolorze grafitowym - dla mnie mistrzostwem świata jest felunek 159 Limited Edition w kolorze Carbonio black (wersja specjalna wypuszczona w 2008 roku na brytyjski rynek w związku "Quantum of Solace") - http://www.yosax.com/car_images/alfa-159-limited-edition.jpg

EDIT: Coś takiego znalazłem w necie - to nie jest ten wzór od AEZ, ale w miarę podobne (na moje oko 19"):
250.jpg

Ostatnia edycja:
No chyba masz racje chińszczyzny pod ten kształ aż za dużo..., no nic zobaczymy. Faktycznie te felgi z bonda wygladaja bardzo fajnie, ale cos mnie ciągnie do tych z dużą ilością szprych. Najgorsze jest to że co chwile jakaś inna felga mi w glowie. Choć sam przyznasz chyba że te ostatnie co pokazałem są całkiem fajne, tylko mówisz ze nie black tylko wysoki połysk srebrne. Muszę gdzieś podejechać i taka przystawć jak by mieli na stanie do auta.

a może coś takiego? w razie czego mam taki komplet,używany ale bez "przygód"

---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:09 ----------

to 18"

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

http://www.tuningkultur.de/smoor-ubernimmt-zender/

super felunie

witam zapodaj cos takiego, mam grafitowo-braza alfke beda jak ulal dostepne w postaci 17, 18 i 19 cali , co o tym myslicie chlopaki? pozdrawiam

Załączniki

• extra felgi.jpg
    extra felgi.jpg
    21.9 KB · Wyświetleń: 1,178
Amortyzatory
Powrót