polecam felgi z cromy,sa rewelacyjne na zywo![]()
polecam felgi z cromy,sa rewelacyjne na zywo![]()
misiu, wydaje mi się tylko, czy obniżyłeś już auto?
Tak.wpadly eibachy.ale czy juz?![]()
no jeszcze niedawno widziałem fotki twojej AR na jakiś kozackich felgach, wysoko stała![]()
Panowie pytano Felgi 19" ET 45 tył i 43 przód , szerokość 8,5 cala przód , 9,5 cala tył z oponami 215/35 i 225/35 wejdą??? Bo mam kawałek drogi po koła na przymiarkę a nie chce się wycieczki robić ale stan mojego napalenia na te koła przewyższa rozsądek .
Wydaje mi się, że z tym tyłem może być ciężko. Ja mam 8" przy et50 i jest dużo miejsca. Przy et45 i 9,5 wyjdzie o jakieś 43mm szerzej niż u mnie, gdzie ja np. wsadzam dystans 22mm żeby w miarę zbliżyć się do nadkola, ale pewnie nie zrównać z nim. Może okazać się, że będzie idealnie lub minimalnie będzie wystawać. A ile masz km na przymiarkę?
No nie ma znowu tragedii z podróżą ale jest w jedną 125km . No ale oponki są dość mocno naciągnięte ( na 9,5" jest 225/35 ) i to się zmieściło w Leonie tym przedostatnim( tym okrągłym jak Altea )
Kurde to ja musze badnąc co ja mam za springi bo mi stoi jak u Miska jak nie niżej![]()
A o te felgi mi chodziMoje wymażone LM'y
.
Ja takie chciałem ale za duzo sie obrazków na oglądałem co do ich wytrzymałości;D
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Śmigaj na przymiarke...