[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Ja mam 4x 9,5 cala szerokie felgi, opony 245/35/19 z tyłu i 235/35/19 przód. Nic nie ociera

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Ja mam 4x 9,5 cala szerokie felgi, opony 245/35/19 z tyłu i 235/35/19 przód. Nic nie ociera

To świetnie,muszę obejrzeć Twoje zdjęcia. Boję się tylko jak będą wyglądały,jesli nie mam gwintu. Tylko Eibach.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Muszę przyznać,ze super wyglądają. Poszerzają ją sporo. To jednak zdecyduje się na 9,5 J

Moje są na sprzedaż w razie czego. 2400 z oponami

Proxim świetnie to wygląda, 9.5" to już zacna szerokość, wszystko zależy od ET tak na prawdę
PabloXXL tej JR11 w 9.5" rozwalą system, ale kupując felgi za ok. 4k zł warto zainwestować te 600zł na Eibachy :)

Proxim świetnie to wygląda, 9.5" to już zacna szerokość, wszystko zależy od ET tak na prawdę
PabloXXL tej JR11 w 9.5" rozwalą system, ale kupując felgi za ok. 4k zł warto zainwestować te 600zł na Eibachy :)
Już dawno mam Eibachy u siebie[emoji4]

Już dawno mam Eibachy u siebie[emoji4]

To teraz przygotuj się na toczenie tego Chińczyka ( JR ). Ebol kupował takie 18" . Mimo że otwór piasty był większy pod pierścień to jednak był zbyt plytki ( u nas centrowanie wystaje sporo ) i musiał stoczyć je od środka.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka

To teraz przygotuj się na toczenie tego Chińczyka ( JR ). Ebol kupował takie 18" . Mimo że otwór piasty był większy pod pierścień to jednak był zbyt plytki ( u nas centrowanie wystaje sporo ) i musiał stoczyć je od środka.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Na szczęście ta firma się wszystkim zajmuje. Robią przymiarki i montują. Któregoś dnia podjadę do nich na przymiarki.

Na szczęście ta firma się wszystkim zajmuje. Robią przymiarki i montują. Któregoś dnia podjadę do nich na przymiarki.

Jaką szerokość opony chcesz na nie dać ?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Panowie ma ktos felgi typu "Toora"? Jesli tak dajcie zdjęcie jak wygladaja na aucie :)

Panowie ma ktos felgi typu "Toora"? Jesli tak dajcie zdjęcie jak wygladaja na aucie :)
308.jpg
proszę w wersji orginalnej 225/50/17
309.jpg

wersja na czarno:)
310.jpg

Napisane na Commodore C64..;)

Ostatnia edycja:
225 na 9,5 cala będzie duży naciąg, felga będzie wystawać przed oponę.

225 na 9,5 cala będzie duży naciąg, felga będzie wystawać przed oponę.

Właśnie też mi się tak wydaje dlatego zapytałem, bo normalnie 225 alfa przewiduje na 7.5j około

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Widziałem już fele 9,5 z takimi oponami i podobał mi się naciąg .

Amortyzatory
Powrót