Proxim@Ar
Nowy
Ja mam 4x 9,5 cala szerokie felgi, opony 245/35/19 z tyłu i 235/35/19 przód. Nic nie ociera
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To świetnie,muszę obejrzeć Twoje zdjęcia. Boję się tylko jak będą wyglądały,jesli nie mam gwintu. Tylko Eibach.Ja mam 4x 9,5 cala szerokie felgi, opony 245/35/19 z tyłu i 235/35/19 przód. Nic nie ociera
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6182987461Myślę nad tymi japanami
Gdyby nie to ,że tak się napalilem na jr11,to bym wziął od Ciebie[emoji6]Moje są na sprzedaż w razie czego. 2400 z oponami
Już dawno mam Eibachy u siebie[emoji4]Proxim świetnie to wygląda, 9.5" to już zacna szerokość, wszystko zależy od ET tak na prawdę
PabloXXL tej JR11 w 9.5" rozwalą system, ale kupując felgi za ok. 4k zł warto zainwestować te 600zł na Eibachy![]()
To teraz przygotuj się na toczenie tego Chińczyka ( JR ). Ebol kupował takie 18" . Mimo że otwór piasty był większy pod pierścień to jednak był zbyt plytki ( u nas centrowanie wystaje sporo ) i musiał stoczyć je od środka.Już dawno mam Eibachy u siebie[emoji4]
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Na szczęście ta firma się wszystkim zajmuje. Robią przymiarki i montują. Któregoś dnia podjadę do nich na przymiarki.To teraz przygotuj się na toczenie tego Chińczyka ( JR ). Ebol kupował takie 18" . Mimo że otwór piasty był większy pod pierścień to jednak był zbyt plytki ( u nas centrowanie wystaje sporo ) i musiał stoczyć je od środka.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Jaką szerokość opony chcesz na nie dać ?Na szczęście ta firma się wszystkim zajmuje. Robią przymiarki i montują. Któregoś dnia podjadę do nich na przymiarki.
Panowie ma ktos felgi typu "Toora"? Jesli tak dajcie zdjęcie jak wygladaja na aucie![]()
Będzie ładny naciąg. Ja się zastanawiam nad 225/35/19 na moje 19/9 ale obadam też 215225/40
Właśnie też mi się tak wydaje dlatego zapytałem, bo normalnie 225 alfa przewiduje na 7.5j około225 na 9,5 cala będzie duży naciąg, felga będzie wystawać przed oponę.