[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Ten model z gulietty w rozmiarze 18 jeszcze chyba nikt na forum nie zakładał do 159. Powinny dobrze wyglądać

Co do ET, to pomyliłeś pojęcia, bo im mniejsze ET, tym felga bardziej wystaje na zewnątrz, poza tym w przypadku 159 przy felgach oryginalnych ET oscyluje między 41, a 35.
Jesteś pewien? Mnie się wydaję, że jest odwrotnie.
275.jpg

Potrzebujesz bardzo dokładną? Patrząc na poprzednie modele Alfy to tak około 90-110Nm.

Czy ktoś kiedyś spotkał się z śrubami do alufelg w kolorze czarnym ? To samo jeśli chodzi o śruby zabezpieczające- kolor czarny. Wiem,że do VW bez problemu można dostać czarne śruby a jak jest z Alfami?

Co do ET, to pomyliłeś pojęcia, bo im mniejsze ET, tym felga bardziej wystaje na zewnątrz, poza tym w przypadku 159 przy felgach oryginalnych ET oscyluje między 41, a 35.
Jesteś pewien? Mnie się wydaję, że jest odwrotnie.
Tak, jestem pewien.
Pozdrawiam.
- Rafał

W tym tygodniu u mnie zagoszcza te felgi, to wrzuce zdjecia. Czekaja juz od przeszlo miesiaca na lepsza pogode.
To czekam z niecierpliwością na foty :) , moje tez czekają od miesiąca ale ta nasza pogoda...

Panowie, jak jest z założeniem do 159 felg 17' o ET35? Nie będzie tarło?

Czyli to jest made in CHRL ??? Ile to wytrzyma na naszych drogach?

Wygląda fajnie, 20" i jeszcze obniżona, ale chyba całkowicie nie nadaje się do jazdy w PL?
Tak z ciekawości, czy ktokolwoek u nas ma 20", jeżeli tak to jakie wrażenia i czy da się u nas na tym jeździć?
Ja mam 17" i dla mnie wystarczy.
Tak na marginesie to byłem tam i tyle alf w jednym miejscu jeszcze nie widziałem http://www.a37auto.nl/

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Pieknie wygląda na tych felgach, ale u nas jazda na takim profilu jest niemożliwa.

mają tam inne auta niż te oferowane na stronie chodzi mi głównie o 159??
byłeś tam?? czy znasz to tylko ze strony bo ja mam tam 200km wiec moze jakby była jakas ładna 159 2.4 q4
ps przepraszam za zamieszanie w temacie

ja miałem 70 km, ale dla prawdziwego alfisty im dalej trzeba jechać, tym lepiej :)
byłem tam, ale kilka miesięcy temu, a mają tam prawie wszystkie części do różnych modeli (bo to jest również szrot) jak i używane autka w całości,
co mają teraz nie wiem, a na stronie mają tylko ogólne informacje (zakładka onderdelen - części)

Amortyzatory
Powrót