daro1906
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16 V Distinctive
Allegro - Śruby Koła Felgi Alfa Romeo 147 156 159 Giulietta
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gdzie je zanabyłeś?
Nie wiem jaki rozmiar masz teraz, ale z pewnością będzie twardziej... Inna kwestia to estetyka. Na forum było kilka zdjęć 159 na zwykłym zawieszeniu i 19" TI. Niestety bez obniżonego zawieszenia wygląda to dość kiepsko... Trzeba też rozważyć utratę mocy. Masz silnik 1.9 8V, zatem osiągami nie zachwyca, a po montażu 19" i opon w rozmiarze 235/35/19 będą odczuwalnie gorsze.Myślę o felgach od ti 19" tylko zastanawiam się jak z komfortem na zwykłym zawieszeniu macie jakieś doświadczenie?
A co do tych nakrętek to wstaw zdjęcie jak to wygląda, bo zawsze sceptycznie podchodziłem do takiego typu gadżetów.
Bardzo
Mnie cieszy już od ponad roku
Pozdrawiam.
- Rafał
Też mam ten gadżecik i fajnie to wygląda.

fajne rozwiazanie to 225 40
Ja już jestem szczęśliwym posiadaczem org. felg TI, ale tutaj http://tablica.pl/oferta/sprzedam-a...-spider-model-ti-CID5-ID48pwH.html#7ecb313ca7 są, ale też w rozmiarze 235/35 tylko nie ma opcji bez opon, bo to co ktoś tam założył to rozpacz.