[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Te telefony to 18"?

tzw polksiezyce nr 3 to 18 cali sa na nich opony 225 40 18 fele igielki opony 5-6mm dunlop z 13 roku
19 ti dwie igly dwie maja delikatne obcierki na rancie ale zrobione wyprawki lakierem i prawie niewidoczne,opony continental 235 40 19 stan rewelka 7,-8mm z 12 i 13 roku

no i u lakiernika leza takie:)

Załączniki

• IMG_2030.JPG
    IMG_2030.JPG
    229.8 KB · Wyświetleń: 184
A tylko spróbuj sprzedać turbiny :P.Do czarnego lakieru to najlepsze alu z seryjnych.

Tak czy siak wybór masz konkrecik.

Bys lepiej poszukał 19" półksięzyców.Nie rozumiem czemu tych alu po prostu nie ma na rynku używek.

A tylko spróbuj sprzedać turbiny :P.Do czarnego lakieru to najlepsze alu z seryjnych.

Tak czy siak wybór masz konkrecik.

Bys lepiej poszukał 19" półksięzyców.Nie rozumiem czemu tych alu po prostu nie ma na rynku używek.

Tak jak pisalem turbiny zostana,nie poto szukalem globalnie 4sztuki aby sprzedac:)
Co do 19 polksiezycow to chyba marzenie scietej glowy:)(ale nigdy niemow nigdy):)

Chciałbym mieć taki dylemat jak Misiu ;)
Poniżej przykładowe zdjęcie felgi o której Ci mówiłem:

159 alu.jpg

Pozdrawiam.
- Rafał

Chciałbym mieć taki dylemat jak Misiu ;)
Poniżej przykładowe zdjęcie felgi o której Ci mówiłem:

Pokaż załącznik 119492

Pozdrawiam.
- Rafał

po ostatnim smsie skojarzylem wzor,jesli chodzi o felge na zime to jest do zaakceptowania,dodam ze pasuje nawet do 2,4 ,w koncu to oryginal no i dosc malo spotykany:)ale na lato nie:)
Tak jak pisalem ja juz dylematu niemam:)

po ostatnim smsie skojarzylem wzor,jesli chodzi o felge na zime to jest do zaakceptowania,dodam ze pasuje nawet do 2,4 ,w koncu to oryginal no i dosc malo spotykanyale na lato nie
Wiesz, że szukam 17" na zimę i myślę, że to niezła opcja - łatwe do mycia :p

Tak jak pisalem ja juz dylematu niemam
ale przyznaj, że trudno będzie Ci się rozstać z 19TI, chociaż to już nie pierwsze, które przewijają się przez Twój garaż ;)
A przy okazji, liczyłeś ile kompletów do "9" przeturlałeś?
Pozdrawiam.
- Rafał

Wiesz, że szukam 17" na zimę i myślę, że to niezła opcja - łatwe do mycia :p

tak wiem,i dlatego pisalem ze na zime do zaakceptowania:)

ale przyznaj, że trudno będzie Ci się rozstać z 19TI, chociaż to już nie pierwsze, które przewijają się przez Twój garaż ;)
A przy okazji, liczyłeś ile kompletów do "9" przeturlałeś?
Pozdrawiam.
- Rafał

Chyba nie bede plakal,chociaz oponki sa bajeczne,ale obiecalem Rybakowi:):)

Niestety ale takiej inwentaryzacji nie prowadze:)ale bylo tego:)

- - - Updated - - -

Te ktore ja posiadam sa POLAND:)

Co do 19 polksiezycow to chyba marzenie scietej glowy:)(ale nigdy niemow nigdy):)
Ciężka sprawa.Na ebay-u czasem się pokazują,ale w chorych cenach.Długi czas poluję na nie i nic nie można trafić.
19" półksiężyce/telefony były montowane chyba tylko w 8C, stąd ceny tych felg są liczone w tysiącach E. Ktoś tu podawał link do aukcji – komplet za 1500 ztcp.

kiedyś się na forum przewinęła fota tych 19 z 8C na białej 159 ma ktoś może?:)

179.jpg
? :)

Amortyzatory
Powrót