Pucek-159
Nowy
Może to ciekawie wyglądać , poproś kolegę Węgorz niech zrobi Ci wizualizację 
Pozdr.
Pozdr.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wystarzy czytac, wczesniej juz ja o to prosilem i sa zdjecia zrobione.
Panowie jak Wam się widzi ta felga ? dodam że kumpel ma takie same w 18' na Signum i prezentują się genialnie ... kwestia tylko czy ET ok i muszę jeszcze dopytać gościa o otwór centrujący bo w aukcji brak info.
http://allegro.pl/18-5x110-opc-opel-...977702659.html
cena też nie zachęca...
teraz ja podpytam czy ktos kupowal u nich? zna ta firme? dzwonilem i felgi robione sa we Wloszech, 90 % sie napalilem na te felgi, wczesniej mialy byc 19 od ti, ale jeszcze chyba nie doroslem do takich kół. Narazie jest mysl zalozyc te do 159 jak juz wczesniej gdzies pisalem.. http://allegro.pl/nowe-felgi-w241-giulietta-alfa-romeo-159-18-cali-i3955506955.html
Policz sobie w ten sposób...felgi kosztują 2100 zł/4 = 525 zł. Odejmij zarobek sprzedawcy, koszt jego zakupu i wychodzi...hmm trochę mało jak na 18 cali, nie sądzisz? Nie twierdzę, że masz kupić salonowe za 5 tys..jednak na "moje" ciężko jest zrobić dobrą felgę przy tak niskich kosztach...
Pozdrawiam
Jakby nie patrzec piszesz z sensem troche mala kasa jak za 18... gwarancja niby jakas jest, dlatego chcialem podpytac czy moze ktos sie pokusil na takie cus...
Dzwonilem do salonu powiedzieli mi 1999 zl za felge...a ciezko znalezdz mi takie orginalne od Giulietty. Jakby nie patrzec piszesz z sensem troche mala kasa jak za 18... gwarancja niby jakas jest, dlatego chcialem podpytac czy moze ktos sie pokusil na takie cus...
To w końcu wielu chce kupić czy nie chce? ;Dzauwazylem ze dużo ludzi chce kupować felgi ale niewielu chce kupic![]()
Miał,ale juz niema.misiu ma turbiny z ostatnich wersji ti dla siebie.misiu miał 18 półksiężyce jak nowe.misiu miał jak nowe ti z oponami continentala 7 mm za 4500 jak nowe.aby taki zestaw skompletować trzeba dać ponad 8k.zauwazylem ze dużo ludzi chce kupować felgi ale niewielu chce kupicmisiu może bedzie miał półksiężyce 18.ale jak będę miał to wrzucę na alegro.puki co mam ori szprychy